Beklenen teklifler geldi! Trabzonspor masada

Trabzonspor'da forma giyen Djaniny Semedo'ya Arabistan ve Meksika'dan teklifler geldi. Gözler, oyuncunun satışında.

Beklenen teklifler geldi! Trabzonspor masada
Beklenen teklifler geldi! Trabzonspor masada
GİRİŞ 13.01.2023 07:23 GÜNCELLEME 13.01.2023 19:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son olarak Alanyaspor'a deplasmanda 5-0 kaybeden ve Süper Lig'de oynayacağı Medipol Başakşehir maçıyla birlikte çıkışa geçmek isteyen Trabzonspor'da gözler Djaniny Semedo'nun geleceğine çevrildi. Bordo-Mavililer'in sezon içinde sözleşmesini uzattığı futbolcuya Suudi Arabistan ve Meksika olmak üzere iki farklı ülkeden teklif geldi. Yıldız oyuncu daha önce iki ülke de forma giydi.

2 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GELDİ

Şu an menajer düzeyinde iletilen ve önümüzdeki günlerde resmiyete dökülecek olan tekliflerin 2 milyon Euro seviyelerinde olduğu öğrenildi. Trabzonspor'da yüksek maaş kazanan oyuncular arasında yer alan Djaniny Semedo'nun maaş bütçesini düşürmek ve kulübe gelir sağlamak adına satışına onay verilme ihtimali yüksek. 31 yaşındaki futbolcu bu sezon Bordo-Mavili ekipte 21 maçta forma giyerken sadece 2 asistlik katkı yapabildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Arap takimlari israrla istemisti ve oyuncuda gitmek istiyordu gecen sezon.Avci hoca izin vermemisti.Ona cok emek verdim deyip israrla kalmasini istemisti.Simdi tursusunu kursun.Bildigin cop oldu bu oyuncu..
    Cevapla
  • MAESTRO 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon gereken performansı aldı zaten ya arada varya harbi bilinçsizce konuşuyorsunuz
    Cevapla
  • Sado 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gönderin.
    Cevapla
  • Haso 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok be abartmayin boy pos var manken olacak cocuk ama teknik sifir oyun anlayisi sifir bir cacik olmaz gönderin gitsin en iyisini yaparsiniz
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sat gitsin Karahanlııııı :)
    Cevapla
  • yasar 1 yıl önce Şikayet Et
    son satılacak oyuncu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle