Bakasetas'tan Fenerbahçe yorumu!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas geçen sezona oranla daha kötü bir futbol sergilediklerini ifade ederek, Fenerbahçe maçının önemine değindi.

Bakasetas'tan Fenerbahçe yorumu!
Bakasetas'tan Fenerbahçe yorumu!
GİRİŞ 19.12.2022 18:45 GÜNCELLEME 19.12.2022 18:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası sona erdi. Türkiye'de gözler Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarına çevrildi. 

Son şampiyon Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas, düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Bakasetas'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Hazırlık süreci bizim için gerçekten iyi oldu"

"İlk olarak kısa geçen hazırlık süreci bizim için gerçekten iyi oldu. Ligde verilen aradan önce son maçlarda hem skor hem performans konusunda zorluklar yaşıyorduk. Hatalarımız düzeltip kendimizi geliştirme konusunda fırsatımız oldu. Hem bizim adımıza hem de hocamız adına iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Ligin geri kalanı için daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum."

"Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz"

"Kupa bizim için önemli. Trabzonspor gibi bir takımda oynarsanız bütün kupaları kazanmak istersiniz. Ziraat Türkiye Kupası da bizim için önemli. Fenerbahçe maçına gelecek olursak; bizim için önemli bir maç. Çünkü bir derbi. Bütün maçlar da olduğu gibi bu maçı da kazanmak istiyoruz."

"Trabzonspor'a teşekkür ederim"

"Her zaman limitlerini zorlamayı ve bunu ileri götürmeyi seven bir futbolcuyum. Hırslı ve hedefleri olan bir futbolcuyum. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Trabzonspor'a bunun için teşekkür ederim. Kendimi geliştirebilmek için beni her zaman destekliyorlar. Kendime limit koymuyorum ve hep daha fazlasını istiyorum. Hedefler hiç bir zaman bitmez. Her sene şampiyon olmak, kupa kaldırmak istersiniz."

"Geçen seneden kötü oynadığımızın farkındayız"

"Hepimiz insanız ve hata yapabiliyoruz. Önemli olan kendimi eleştirebilmemiz. Sadece teknik direktör değil oyuncular da kendini eleştirip geliştirmeli. Geçen 1,5 yıla oranla son 1 ay daha kötü oynadığımızın farkındayız. Bu arada iyi çalıştık ve topa daha fazla sahip olabileceğimizi düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse kolay goller yediğimiz Konyaspor maçında yaptıklarımıza takım olarak çalışmamız gerekiyordu. Bu sadece bir futbolcu özelinde değil tüm takımı ilgilendiren bir durum. Günümüz futbolunda savunma hücumdan, savunma da hücumdan başlar. Artık kolektif bir oyun hakim. Kendi aramızda çok konuştuk, hatalarımızı düzelttik."

"Arjantin'i çok seviyorum"

"Messi ile alakalı değil gerçekten Arjantin'i çok seviyorum. Taraftarların futbola olan tutkusunu ve futbolculara olan yaklaşımlarını seviyorum. Bizim de bu konuda şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Böyle güzel bir maçı izleme şansımız oldu. Geçmişteki bütün maçları izlemedim ama futbol tarihinin en iyi maçlarından biri oldu." 

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında 21 Aralık Çarşamba günü Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Abdullah Avcı'nın ekibi, Süper Lig'de ise 24 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuyruk acın mı var
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sende acı var sanırım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam nimet
    Cevapla
  • tok60 1 yıl önce Şikayet Et
    derbi mi :)))) ,derbi gs-fb-bjk arasinda olur . Nimetten saymayin kendinizi .
    Cevapla
  • ziganoylu 1 yıl önce Şikayet Et
    nimet patates soğan diye bağırttırıyor megafonla sonrada dert dağa taşa koça ve sürüye oluyor... şota futbolu bıraktımı
    Cevapla