Trabzonspor'da yolcu listesinde 2 isim favori

Kadrodaki yabancı futbolcu sayısını azaltmak isteyen Trabzonspor'da Djaniny ya da Larsen ile devre arasında yolların ayrılabileceği belirtildi.

Trabzonspor'da yolcu listesinde 2 isim favori
Trabzonspor'da yolcu listesinde 2 isim favori
GİRİŞ 11.12.2022 09:38 GÜNCELLEME 11.12.2022 10:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un kadrosunda 13 yabancı futbolcu bulunurken, 1998’den genç doğumlu oyuncular için ayrılan kontenjan boş. Bordo-Mavililer, sezonun ikinci yarısında Peres’in lisansını aktif hale getirmek istiyor. Bu doğrultuda 1 oyuncuyla yolların ayrılması gerekiyor. Favori isimler Djaniny ve Larsen. Djaniny’ye Arap Yarımadası’ndan ilgi var. Larsen’i ise ülkesinden isteyen takımlar bulunuyor. Yönetim, ocak ayında gelecek teklifleri değerlendirecek.

6 ismi hiç kullanamadı

Dünya Kupası’nda boy gösteren Maxi Gomez ve Larsen’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Djaniny ile Yusuf Yazıcı Antalya kampında performans veremedi. İki yıldız, sadece bir kaç hafif tempolu idmana katıldı. Burun ameliyatı olan Bartra takımdan ayrı kalırken, Lahtimi ise pasaport problemi nedeniyle kampın neredeyse tamamını kaçırdı. Bu 6 futbolcuya ek olarak A Milli Takım’da da düzenli oynayan Eren Elmalı, hazırlık maçlarında dinlendirildi.

Genç oyunculara kapı açık...

Kerem Şen, Taha Altıkardeş ve Emrehan Gedikli... Trabzonspor’un 3 genç oyuncusuyla pek çok kulüp yakından ilgileniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da bu oyuncuların düzenli forma giyebilecekleri kulüplere kiralanmasına sıcak bakıyor. Ocak ayında bu üçlünün ayrılması bekleniyor. Fırtına, sezon başında da Enis Destan ve Batuhan Kör gibi potansiyelli yıldız adaylarını kiralık yollamıştı.

Altyapı için kritik zirve

Teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzon’a döndükten sonra altyapıyla ilgili toplantı yapacak. Daha önce uluslararası uzman bir firmayla anlaşan ve altyapı sistemini sil baştan organize eden Bordo-Mavililer’de, Avcı son gelişmelerle ilgili bilgi alacak. Potansiyelli yıldız adaylarının gelişimini yakından takip eden Abdullah hoca, son olarak U19 takımının başarılı sol beki Arif Boşluk’u A takıma almıştı.

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Dadas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımda gitmesi geken 1 Abdullah Avcı 2.ugurcan 3.gomez 4 larsen 5.cenini.6.yusuf.7.desvil.bunlar gider Edgar le gelsin.forvet endam gibi bitirici bir forvet lazım.
    Cevapla
  • Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kalmadı çık hem yönet hem oyna.
    Cevapla
  • Kirli heriy 1 yıl önce Şikayet Et
    Dadaş ilk sırayı kendini yazmaya unutmuşsun... resmî olarak 38 yıl sonra şampiyon yapmış adama biraz saygılı olun... yıllardır çalınan şampiyonluklarimizi konuşuyorduk... biraz sabır... avci kendimi oynuyacak...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş kardeşim, hazırlık maçının adı üzerinde, hoca sistem ve oyuncu deniyor. Hazırlık maçı puan maçı değil, göze hoş gelen bir oyun olmayabilir.
    Cevapla
  • 46 Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Sence Arif hiç şans bulacakmı yok hoca boş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    futboldan anlamadığın apaçık belli ise lütfen yorum yaparken dikkat edin
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı gönderin her şey düzelir. Teknik taktık yok Korkak yan yan geri geri. Bıktık artık. Heyecan yokkk.
    Cevapla
  • Olmadı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilk gitmesi gereken bizi avrupa maçlarında satan maxi
    Cevapla
  • Kirli heriy 1 yıl önce Şikayet Et
    Maxi için katılıyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle