Umut Bozok, Trabzonspor'da iyi bir başlangıç yapamadı

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, bu sezon ise Trabzonspor'da istediği performansı sergileyemedi.

Umut Bozok, Trabzonspor'da iyi bir başlangıç yapamadı
Umut Bozok, Trabzonspor'da iyi bir başlangıç yapamadı
GİRİŞ 21.11.2022 13:53 GÜNCELLEME 21.11.2022 13:53

Trabzonspor'un transfer tahtasının kapanmasına az bir süre kala takıma katılan ve geçen sezonu Kasımpaşa forması ile gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, yeni takımı Trabzonspor'da iyi bir başlangıç yapamadı.



Geçen sezonun gölgesinde kaldı

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa'da rakip fileleri 20 kez havalandırarak gol kralı olan Umut Bozok, bordo-mavili takımda çok fazla süre bulamadı. Ligin 5. haftasından itibaren forma giymeye başlayan Umut, 6. haftada 3-2 kaybedilen Adana Demirspor karşılaşmasında ilk golünü attı. 26 yaşındaki futbolcu, 8. haftadaki Kayserispor mücadelesinde attığı golle takımının 2-1 galip gelmesini sağlamıştı. Avrupa'da ise 5 maçta forma giyen Umut, 236 dakikaya 1 gol sığdırdı.

Hırs yaptı

Forma rekabetinde Maxi Gomez'in gerisinde kalan Milli golcü, beklenen katkıyı vermek için bireysel çalışmalarını artırdı. Fazla forma şansı bulamadığı bordo-mavili takımda gol yollarında etkisiz kalan Umut, ligde 9 maçta 2 gol attı. Söz konusu müsabakaların 3'üne ilk 11'de başlayan Umut Bozok, 393 dakika süre aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.