Menajeri görüşmeleri doğruladı! Devre arası bedava gelebilir

İsveç ekibi Malmö'de forma giyen Erdal Rakip'in menajeri, Trabzonspor ile görüştükleri doğruladı.

Menajeri görüşmeleri doğruladı! Devre arası bedava gelebilir
Menajeri görüşmeleri doğruladı! Devre arası bedava gelebilir
GİRİŞ 14.11.2022 10:11 GÜNCELLEME 15.11.2022 00:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor 'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın ara transfer dönemi için takviye işaretinde bulunmasının ardından, birçok oyuncunun ismi de bordo-mavililer ile anılmaya başladı.

Hamsik ile rekabet edebilecek bir orta saha arayışı içerisinde olunması sebebiyle Malmö ile sözleşmesi 31 Aralık'ta kontratı bitecek Makedon futbolcu Erdal Rakip, kulübe önerildi. Geçen sezon Malmö formasıyla 35 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcunun, bu önerinin ardından kulüp yetkilileri tarafından da takip edildiği ve hakkında olumlu raporlar yer aldığı belirtildi.

Menajeri görüşmeleri doğruladı!

Oyuncunun menajeri de Türkiye'den birçok takımla görüştüklerini doğrulayarak, takımlar arasında Trabzonspor'un adının geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Malmö taraftarları ise Erdal Rakip'in ayrılmasını istemiyor.

Erdal Rakip kimdir?

Futbola Malmö'de başlayan Erdal Rakip, 2018'de bedelsiz transfer olduğu Benfica tarafından 6 aylığına Premier Lig ekibi Crystal Palace'a kiralandı. Ancak burada da hiç forma giyemeyen Erdal Rakip, 2018-19 sezonu ara transfer döneminde tekrar Malmö'ye döndü. Makedonya ve İsveç pasaportları olan Erdal, 2018'de Abdülkadir Ömür karşılığında Lisandro Lopez ile birlikte Benfica tarafından Trabzonspor'a önerilen iki futbolcudan biriydi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fanatik 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna oyuncu almayın sıkıntı hocada rakibe göre oyun kurgulayamıyor
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon tataftarı yanlış düşünüyor asıl sıkıntı başkanda ve yönetimde geçen sene nerdeyse 15-20 hafta kala şampiyonluğu belliydi buna rağmen sağlam bir kadro kurmadı şampiyonlar ligi yolu varken. Üstüne üstlük wakameyi tutmadı yeni transferler akşam pazarı hepsi vasat sıradan hemde lig başladıktan sonra getirdi. Sen hocaya kaliteli adam vermezsen bişey beklemeye hakkın yok. Acaba başkan nerelerden talimat aldı geri dur diye.
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    oyunuda hiç okuyamıyor , ankaragüçü maçında iki ortasahayı çıkarıp gel ankara sen gol at diyip oyunu veriyor. konya macında artık 30 dakikalık oynayabilen hamsik i çıkarıp siopis i alsa macı rahat 2-0 da tutacağız ama ne yapıyor kendileri 2-2 ye geliyor oyuncu değişiyor. golü yiyince sıkıntıyı olduğunu anlamak için teknik adam olmaya gerek yok . gol geliyorum diye bağırırken olaya müdale etemek gerek ..
    Cevapla