​Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür şoku!

​Trabzonspor altyapısından yetişen ve bordo-mavililerin kendisinden çok şey beklediği Abdülkadir Ömür, şanssızlıklardan kurtulamıyor...

​Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür şoku!
​Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür şoku!
GİRİŞ 25.10.2022 12:12 GÜNCELLEME 25.10.2022 12:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kariyerinde çıkışa geçmek üzereyken yaşadığı sıkıntılarla eski formunu yakalayamayan 23 yaşındaki futbolcunun, geçtiğimiz hafta sol el serçe parmağı kırılmıştı. Ömür bu kez de diğer kolundan sakatlandı.

23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde çıkışa geçtiği anda yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle eski performansına ulaşmakta güçlük çekiyor. Geçtiğimiz hafta sol el serçe parmağında kırık meydana gelen ve atel takılan Abdülkadir, bu kez de antrenmanda diğer kolundan sakatlık yaşadı.



ŞİŞLİK NEDENİYLE MR ÇEKİLEMEDİ

İdman esnasında ikili mücadeleye giren ve yerde kalan yıldız futbolcunun, sağ kolu hemen sargıya alınırken, şişlik meydana geldiği ve bu şişliğin inmesinin ardından MR kontrolü yapılacağı belirtildi. Ömür'ün, perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Kızılyıldız maçının kadrosunda olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    yaz yaz bıktım bu adam müzmim sakat yaw.. iyiyken 3 e 5 e bakmadan elden çıkaramadınız...
    Cevapla
  • osmanlı27 1 yıl önce Şikayet Et
    bunuda futbolcu sanıyorlar,arkadaş.2 hafta oyna 8 hafta yat başarısı ne bunun anlamıyorum..
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolunun en büyük problerinin başında yetersiz antrenörler geliyor.fenerin teknik adamına bakın genç yaşlı herkese forma veriyor ve herkes formda ve gittikce üzerine koyuyor bir TS li olarak tebrik ederim . bizim abdullah avcı saymakla bitmez genç oyuncu ve transfer yaptı gençlerin gelişiminde zerre katkısı yok .
    Cevapla
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Direk lisansını yırtın. Yeryüzünün ennnnn tembel topçularından biri. Kendisinden 12 yaş büyük Hamsik daha çok koşuyor. Dah çok mücadele ediyor. Hem bıçak yere düşerken tutulmaz bırakın gittiği yere kadar düşsün. Sonra aklı varsa toparlar. Yoksa kendi bilir. Satalım diye hocaya baskı yaparak oynatsan ne olur oynatmasan ne olur. Çöp sonuçta.
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Avcı nın torpili ile oynuyor 10 maçtır. Yedek bekleyen gençlerin hakkı resmen gasp ediliyor. Her geçen gün geriye gidiyor. Geçmiş olsun diyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle