Maxi Gomez'den Torreira ve Muslera sözleri!

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Maxi Gomez,"Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşım. Fakat transfer sürecim hızlı geliştiği için onlardan görüş alma fırsatım olmadı." dedi.

Maxi Gomez'den Torreira ve Muslera sözleri!
Maxi Gomez'den Torreira ve Muslera sözleri!
GİRİŞ 25.09.2022 18:25 GÜNCELLEME 25.09.2022 18:25

Trabzonspor'da Maxi Gomez, basın mensupları ile bir araya geldi. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Maxi Gomez'in açıklamalarından satır başladı:

"İlk hedefim gol atmak"

Forvet oyuncusu açıklamasında; "İsmim bir çok takımla anıldı ancak Trabzonspor'u tercih ettim. Trabzon halkına, bana verdikleri sevginin karşılığını vermek istiyorum. İnsanlar her zaman bir santrafordan, gol atmasını bekler. İlk hedefim gol atmak ancak takıma yardımcı olmak daha önemli." dedi. 

"Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşım"

Gomez açıklamalarının devamında; "Galatasaray'da oynayan Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşım. Fakat transfer sürecim hızlı geliştiği için onlardan görüş alma fırsatım olmadı. Çabuk ikna oldum. Bu lig gerçekten yarışmacı bir lig. Kolay değil, şampiyon olmuş bir takıma geldim. Tekrar başarılı olmak istiyoruz. Bireysel hedeflerim arasında ise Dünya Kupası'na katılmak var." sözlerini sarf etti. 

"Şampiyonluk kutlamalarını izledim"

26 yaşındaki Uruguaylı; "Geçen seneki şampiyonluk kutlamalarını izledim, muhteşemdi. Bu sene tekrardan aynı şekilde şampiyonluk yaşayıp, kutlamalar yapmak istiyoruz." açıklamasında bulundu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.