Bakasetas: Maçın önemini biliyoruz

Trabzonspor'da yıldız futbolcu Anastasios Bakasetas, "Bu tür maçlar her zaman özel maçlardır. Avrupa Ligi gibi bir sahnede her futbolcu için çok önemli." dedi.

Bakasetas: Maçın önemini biliyoruz
Bakasetas: Maçın önemini biliyoruz
GİRİŞ 07.09.2022 21:20 GÜNCELLEME 07.09.2022 21:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında yarın Macaristan'ın Ferencvaros takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da yıldız futbolcu Anastasios Bakasetas düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Zor bir maç beklediğini belirten Yunan futbolcu, "Yarın çok zor bir maç olacağının farkındayız. Tarihte başarıları olan bir takımla oynayacağımızın farkındayız. Biz yarın deplasmanda oynayacağız ancak rakibimiz ev sahibi olmanın avantajını kullanacaktır." dedi.

"Çok önemli bir maç"

Maçın öneminden de bahseden Bakasetas,, "Bu tür maçlar her zaman özel maçlardır. Avrupa Ligi gibi bir sahnede her futbolcu için çok önemli. Özellikle Türk futbolunu düşündüğümüzde son yıllarda Avrupa'da takımların kazanamadığı puanlar düşünüldüğünde çok önemli bir maç oynayacağımızı biliyoruz. Trabzon'da rakibimizi hakkında ne yapmamız gerektiğini çalıştık. İki takım adında da zor bir maç olacak ama harika bir atmosferin bizi beklediğini söyleyebilirim" sözlerini dile getirdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah sen rezil olursun zaten yorumundanda rezil olduğun anlaşılıyor
    Cevapla
  • Fgggg 1 yıl önce Şikayet Et
    Gene bizi Avrupa'da rezil edeceksiniz. Avcınızla beraber
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok temennin o yöndeymiş gibi geldi
    Cevapla