Trabzonspor'dan çifte transfer! Naci Ünüvar ve Umut Bozok imzalıyor

Trabzonspor'un, Ajax’tan Naci Ünüvar ve Lorient’ten Umut Bozok’a birkaç gün içinde imza attırması bekleniyor.

Trabzonspor'dan çifte transfer! Naci Ünüvar ve Umut Bozok imzalıyor
Trabzonspor'dan çifte transfer! Naci Ünüvar ve Umut Bozok imzalıyor
GİRİŞ 25.08.2022 10:19 GÜNCELLEME 25.08.2022 10:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Süper Lig ’in son Şampiyonu, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şu ana kadar Trezeguet, Eren Elmalı, Enis Bardhi, Marc Bartra, Doğucan Haspolat, Montaster Lahtimi ve Jens Larsen’i transfer eden, Stefano Denswil’i bonservisini de alarak elinde tutan Trabzonspor; iki Türk oyuncuyu daha renklerine bağlamak üzere... Karadeniz devi, Ahmetcan Kaplan’ı gönderdiği Ajax ile Naci Ünüvar’ı kiralama konusunda anlaştı. Sol kanatta forma giyen gurbetçi yıldızın, kısa süre içinde şehre gelerek imzayı atması ve takıma katılması bekleniyor.

Ligin Kralı geliyor!

İkinci bomba ise santrfor mevkiinde patlıyor. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da gösterdiği performansla ligin gol kralı olan Umut Bozok ile senelik 1 Milyon Euro artı bonus ödemesi karşılığında anlaşma sağlandı. Kulübü Lorient’le de el sıkışan Bordo-Mavililer, golcü oyuncuyu Türkiye’ye getirmek için harekete geçti. Umut Bozok’un hafta sonuna kadar Trabzon’da olması planlanıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir93 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri şunlara şampiyonlar liginin kaçtığını söylesin
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey zamanında olmalı.Atı alan Üsküdar'ı geçtikten sonra gerek yok. Bir kaç tane saglam mücadele eden oyuncu alınsaydı şimdi gruplardaydı.Geçmis olsun.
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine 1.50 lık 1.60 lık topçular kopenhaga niye yenildi trabzon fizik kapasitesi yetersiz olduğu için 35 Orta yapıldı sıfır gol abdülkadir siopis bardy kouassi ile ortasaha U17 sanki
    Cevapla
  • BABADAĞLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce hocayı değiştirin yoksa sizi batırır.
    Cevapla
  • bordo mavilim 1 yıl önce Şikayet Et
    "avlanmadan" naşşş...
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar ligi gitti, daha kanat oyuncusuna gerek var mı? Quassi, Trezeguet, Visca, Djaniny var. Umut alınsın. Santrafor lazım. Cornelius gol atmayı unutmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle