Trabzonspor'dan Umut Bozok'a yeni teklif!

Karadeniz ekibi, yıldız golcü ile anlaşma sağlasa da yeni bir pürüz çıktı. Umut, 1.5 milyon Euro isterken, Trabzonspor ise 1 milyon Euro önerdi.

Trabzonspor'dan Umut Bozok'a yeni teklif!
Trabzonspor'dan Umut Bozok'a yeni teklif!
GİRİŞ 21.08.2022 09:46 GÜNCELLEME 21.08.2022 09:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Forvet arayışlarını sürdüren Bordo- Mavililer, adı daha önce Galatasaray ile de anılan Umut Bozok ile ilgileniyordu. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması altında krallık sevinci yaşayan yıldız oyuncunun bonservisi şu anda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lorient’in elinde. Şimdiye kadar yapılan pazarlıklarda Karadeniz devi, 2 milyon Euro’luk bir bonservis önerisinde bulundu. Fransız temsilcisi ise bu teklife sıcak bakıyor.

Son görüşmede belli olacak

Fakat aradaki tek pürüz yıldız oyuncu ve Bordo-Mavililer arasında kaldı. Fırtına, ilk etapta senelik 1 milyon Euro önerdi. Fakat 25 yaşındaki santrfor ise bu teklife sıcak bakmadı. Oyuncu cephesinden karşılık olarak 1.5 milyon Euro teklifi geldi. Trabzonspor ise gol bonuslarıyla birlikte bu rakama çıkmak istiyor. Şimdi ise iki tarafın kendi arasında son bir görüşme yapması hedefleniyor. Yıldız oyuncunun Bordo-Mavili formayı giymesi artık an meselesi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli santrafor Galatasaray’a şart çocukta Galatasaraylıymış iyi bir alternatif olurdu
    Cevapla
  • volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    almayın bunu başka golcü mü yok
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Parayı çöpe atmayın ne umudu yahu alacaksan şorloth u al
    Cevapla