Trabzonspor, Umut Bozok için teklif yaptı!

Yeni sezon öncesi 5 bölgeye takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Umut Bozok için Lorinet'e resmi teklifini iletti.

Trabzonspor, Umut Bozok için teklif yaptı!
Trabzonspor, Umut Bozok için teklif yaptı!
GİRİŞ 28.07.2022 14:17 GÜNCELLEME 28.07.2022 14:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren bordo mavililerden flaş bir transfer hamlesi geldi.

Umut Bozok için resmi teklif

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor, geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren ve Galatasaray'ın da devrede olduğu Umut Bozok için tekrardan devreye girdi. Fırtına, golcü oyuncu için dün kulübü Lorient'e resmi teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

Rakam ortaya çıktı

Trabzonspor'un Umut Bozok için kulübü Lorient'e 2 milyon Euro bonservis teklifi yaptığı öğrenildi. 1.5 milyon Euro civarında bir ücret isteyen Umut Bozok'a Galatasaray ise geçtiğimiz günlerde 1 milyon Euro önermişti. Golcü futbolcu ile sarı kırmızılılar arasındaki transfer görüşmeleri durmuştu.

Umut Bozok'un Kasımpaşa performansı

Geçtiğimiz sezonun başında Lorient'ten Kasımpaşa'ya kiralık olarak gelen Umut Bozok, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. İstanbul temsilcisi ile 41 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki santrfor, 20 kez rakip fileleri havalandırarak, ligi gol kralı olarak tamamlamayı başardı. Umut Bozok, 8 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu. Golcü futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro...

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gülüşü yeter be
    Cevapla
  • fener aşığı 1 yıl önce Şikayet Et
    fener neden umut için bir hamle yapmıyor zaten bitiricimiz yok en azından lazım olur gol falan atar 4e bu iş biter umuta 1 milyon maaş 2+1 yıllık sözleşme en azından belki 20+gol atar bunuda napoliye kakalarız baktık düşüş yaşıyor hull citye 8 milyona kakalarız fener lütfenm bu transfere gir boş yerlerde çalım atacağımıza burda atalım ben bunu fırsat transferi olarak görürüm en kötü at yedeğe rotasyon oyuncusu serdar dursun gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel haber
    Cevapla
  • Akrep 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek varsa.... Allah Allah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Menajerler de bunu kaktırcak takım arıyorlar..Bu kaçıncı takım ismi !!
    Cevapla