Anastasios Bakasetas yol ayrımında!

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon şampiyonluğun mimarlarından olan Anastasios Bakasetas, Bordo-Mavili kulübe veda etmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 26.07.2022 10:10 GÜNCELLEME 26.07.2022 10:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'dan ayrılmaya yakın. Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta önemli katkı sunan, ancak ligin sonuna doğru performans düşüklüğü yaşayan Yunan futbolcu için transfer teklifleri geliyordu. İlk başlarda transfere çok sıcak bakmayan bordo-mavililerde fikir değişti.

ANASTASIOS BAKASETAS'IN MENAJERİ HAREKETE GEÇTİ

Yunan futbolcunun menajeri Ahmet Ağaoğlu ve kurmaylarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli yıldızın menajeri bordo-mavili ekipten kulüp arama izin istedi. Trabzonspor'da bu istek kabul edildi. Bu sezon başı kampında da tutuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Bakasetas'ın aklının transferde olduğu öne sürüldü.

Sözleşmesinde 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan tecrübeli futbolcu için İtalyan'ın köklü ekiplerinden Fiorentina devreye girmiş durumda.

BAKASETAS'A TEPKİ GÖSTERDİLER

Bordo-mavili taraftarlar, Bakasetas'ın performansından bir hayli rahatsız durumda. Trabzonspor'un yaptığı hazırlık maçlarında etkisiz oyunuyla dikkat çeken Yunan futbolcu tepkilerin odağına gelmiş ve eleştirilere maruz kalmıştı. (Akşam)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Asena 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini toplayıp bizimle kalmaya devam etmeli. Geçen sezon gibi kendini toplarsa calisirsa ilk haftalar gibi olacağına inanıyorum
    Cevapla
  • Gönder gitsin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitsin geçen sezon ilk 7 hafta ikinci yarı Gs maçında attığı gol dışında hiç bişiy yapmadı ne hucümda var ne savunmada var ne yapmak istiyor anlamadım
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    10a satın
    Cevapla
  • GS aslanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyunun gidişatını değişterecek oyuncu. TS da çok yararlı işler yaptı. Keşke satılmasa
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan nede olsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle