Trabzonspor'da Marlon'un yerine iki aday!

Marlon tansferinden olumlu sonuç alamayan Trabzonspor'a menajerler tarafından iki Brezilyalı stoperin önerildiği ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Marlon'un yerine iki aday!
Trabzonspor'da Marlon'un yerine iki aday!
GİRİŞ 29.06.2022 09:49 GÜNCELLEME 29.06.2022 16:21

Shaktar Donetsk ile sözleşmesini Ukrayna'daki savaş nedeniyle bir yıl dondurma hakkı olan Brezilyalı Marlon için yapılan girişimlerden sonuç alamayan Bordo- Mavililer'e, menajerlerin aynı ülkeden Emerson Santos ile Antonio Carlo'yu önerdikleri ortaya çıktı.

Emerson Santos

27 yaşındaki Emerson Santos'un, Palmeiras'tan mart ayında gittiği Japonya'nın Kashiwa takımında vize problemi nedeniyle forma şansı bulamayınca ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Menajerlerin diğer önerisi ise ABD MLS takımı Orlando'da forma giyen 29 yaşındaki Antonio Carlos oldu. Carlos, Major League'de geride kalan 17 haftanın 7'sinde oynama şansı buldu.

Antonio Carlos

Palmeiras'ta Trabzonspor'un stoperi Vitor Hugo ile birlikte oynadıkları için uyum sorunu yaşamayacakları belirtilen ikili hakkında, teknik heyetin vereceği rapora göre hareket edileceği belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.