Trabzonspor'un Trezeguet'e teklif ettiği rakam!

Trabzonspor, yüksek maaş talebi nedeniyle görüşmeleri dondurduğu Trezeguet'nin transferinde pazarlıklar yeniden başladı.

Trabzonspor'un Trezeguet'e teklif ettiği rakam!
Trabzonspor'un Trezeguet'e teklif ettiği rakam!
GİRİŞ 27.06.2022 10:50 GÜNCELLEME 27.06.2022 10:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak yüksek maaş talebi nedeniyle görüşmeleri dondurduğu Trezeguet'nin transferinde pazarlıklar yeniden başladı. Bordo-mavili kulüp, teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda Aston Villa'nın 27 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla bir görüşme gerçekleştirildi.

Tamamı garanti ücret olmak üzere 2.2 milyon Euro talep eden Mısırlı futbolcuya Trabzonspor, 1.5 milyon Euro'su garanti, 700 bin Euro'su bonus şeklinde yeni bir teklif yaptı. Oyuncunun bu öneriyi düşündüğü, Trezeguet'nin 9 Temmuz'daki kampa yetişmesi için büyük çaba sarf edildiği öğrenildi. Fırtına, yıldız futbolcunun kulübüyle daha önce el sıkışmıştı. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Eminekoc61 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu Trabzonsporun talip oldugu futbolcular niye para para diye kendilerini yırtıyorlar.hakkaniyetli bir isteği olsa neyse çok fazla istiyor bu Mahmut.bu arada bu adamın lakabı trezege gerçek adı Mahmut
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu paralara
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok para çok sayın Ağaoğlu çok para bu bu paralar çıkmaz bu paralar kazanılmaz.bu İtoğluit ciğeri beş para etmezlere bu paralar verilmemeli.ülkemizin öyle bir parası yok kulüplerimizin öyle bir parası yok yazık oluyor.ülkenin geleceği futbol denen şeytanın sihiri maalesef ülkeyi rehin aldı esir aldı yazık oluyor. 2.500.000 Euro demek 50 milyon TL demektir Allah'ım sen milletimizi muhafaza buyur bu paralar niye verilir beş paralık bir iş için Bulgaristan Arnavutluk ve roman geldiklerinde binlerce başarıya aç futbolcu var.100.000 Euro'yu görsünler kendilerini parçalarlar getirin oynasınlar.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Piyasa gerçekleri var. 3 büyükler paraları saçarken Trabzonspor olabilecek en iyi rakamlara futbolcu satın alıyor.Galatasaray Falcao'ya 2 yılda 20 milyon euro verdi.Trabzonspor büyük kulüpler içinde ekonomisini en iyi yöneten kulüp.
    Cevapla
  • aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    almayın şu çöpü
    Cevapla