Trabzonspor'da Hakan Arslan sürprizi!

Abdullah Avcı orta saha için tecrübeye yöneldi. Deneyimli hoca, yönetimden Sivassporlu Hakan Arslan’ı istedi. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu için devreye giren idareciler Yiğidolar’ın kapısını çalacak.

Trabzonspor'da Hakan Arslan sürprizi!
Trabzonspor'da Hakan Arslan sürprizi!
GİRİŞ 22.06.2022 09:43 GÜNCELLEME 22.06.2022 14:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yine transferin en hareketli takımı olan Trabzonspor’un gündemine sürpriz isimler girmeye devam ediyor. Orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimden Sivasspor’un deneyimli ismi Hakan Arslan’ın takıma kazandırılmasını istedi. Tecrübeli futbolcuya daha önce de ilgisi olan Avcı, geçen sezon başında da Hakan’ı kadrosunda görmek istemişti. Ancak o dönem kulüpler anlaşmaya varamamıştı. Oyuncu tarafı son derece sıcak. Hakan Arslan kariyerinin son döneminde Trabzonspor’da forma giymeyi fazlasıyla arzuluyor. Kulübüyle 2 yıl daha kontratı bulunan başarılı orta saha oyuncusuyla ilgili Trabzonspor ve Sivasspor arasında görüşme gerçekleşecek.

Bu kez uzak değil

Rıza Çalımbay her fırsatta, “Teklif gelen oyuncumuzun önünü kapamayız” diyor. Geniş rotasyonda Hakan gibi tecrübeli bir isme kadroda yer vermek isteyen Avcı ise transferin gerçekleşmesini bekliyor. Sivasspor, bonservis için düşünülenden daha yüksek bir rakam istemezse Hakan Arslan’ın bu kez Trabzonsporlu olması uzak ihtimal değil.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor huzur evi değil dolmuşa gelmeyin
    Cevapla
  • Ali Hakyemez 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar yalan dolan bu ne şimdi ya 33 yaşında ya
    Cevapla
  • Akrep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne şimdi şakamı....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan trabzona gitmez bakın görün
    Cevapla
  • Arsız Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    33 Yaşında Real Madrid den teklif beklediği için kabul etmez tabiki
    Cevapla