Ağaoğlu'ndan flaş sözler! "Boateng, Nwakaeme, Bakasetas..."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, devam eden transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Ağaoğlu'ndan flaş sözler! "Boateng, Nwakaeme, Bakasetas..."
Ağaoğlu'ndan flaş sözler! "Boateng, Nwakaeme, Bakasetas..."
GİRİŞ 11.06.2022 15:17 GÜNCELLEME 11.06.2022 17:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon elde edilen tarihi şampiyonluğu anlatan Ahmet Ağaoğlu, Anthony Nwakaeme'de yaşanan süreç ve Jerome Boateng'in transfer durumuna dair önemli ifadeler kullandı.

"BOATENG İSMİ BİZİMLE ÖZDEŞLEŞTİRİLDİ"

Trabzonspor'un transfer politikasını anlatan ve Jerome Boateng iddialarına cevap veren Ahmet Ağaoğlu, "Bütçeye uygun iyi isimler var. Kesinlikle isim vermeyeceğim. Boateng var evet iki kardeş onlar biliyorsunuz. Birisi Almanya'da yaşıyor, diğeri de ülkesine geri döndü galiba. Boateng ile birlikte kaç oyuncunun ismi bizle özdeşleştirildi. Her sene bir sürü oyuncu ile görüştüğümüz söyleniyor. Geçen sene bizim gerçekleştirmiş olduğumuz transferlerin medyada yer bulması ile bizim transferi gerçekleştirme süremiz 1 haftaydı. Onlarca oyuncunun ismi geçmişti ama alakası olmayanlarla imzaladık. Şu an her şey yazılıyor. Türkiye'de bu işi doğasında bu var. Bu aynı zamanda bir pazarlama yöntemi de oluyor. Bunlar yazıyor, biz de oradan okuyoruz. Yapılacak olan transferler var. İsimleri gerçekleştiği zaman görülecek. Bu transferlerin isimlerinin medyada paylaşılması oyuncunun ve menajerinin işine yarıyor ama buradan en fazla zararı oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüp görüyor finansal olarak" ifadelerini kullandı.

"EN YÜKSEK MAAŞI TEKLİF ETTİK"

Anthony Nwakaeme'de son durum hakkında bilgi veren Başkan Ağaoğlu, "Anthony Nwakaeme ile alakalı, kendisine yapı içerisindeki en yüksek maaşı teklif ettik. Bize göre yapabileceğimiz en yüksek teklif. Kendisinden cevap bekliyoruz. Gelmiş olduğumuz nokta bu" diye konuştu.

"DÖRT TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transferle ilgili Akşam Gazetesi'ne konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Dört bölge için takviye düşünüyoruz. Bu süreçte aramızdan ayrılanlar olursa onların yerini de dolduracağız. Listemiz belli. Denswil için uğraşıyoruz. Farklı bölgelerde görev yapabilen bir futbolcu. Bu sebeple çok değerli. İlerleyen süreçte bazı şeyler belli olur. Transfer için ayırdığımız rakam belli. Bütün kulüplerin ekonomik anlamda sıkıntıları var. Bu sebeple çok yüksek bonservisler ödeyebilecek durumda değiliz. Zaten 'pahalı futbolcu başarılı olacak' diye de bir kural yok. Uzun süredir birçok futbolcuyu takip ediyoruz. Şartlara göre bu transferleri yapacağız. Bunu yaparken de takım içindeki dengeleri korumak zorundayız." açıklamasında bulundu.

"UĞURCAN ÇOK DEĞERLİ"

Ağaoğlu, "Uğurcan, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyuncularımızdan biri... Gerçekten çok değerli... İnsan olarak da ayrıca benim için çok değerli. Tabii ki onu satmak istemiyorum. Resmi bir teklif gelirse ve bu teklif hem Uğurcan hem de bizim için iyiyse tabii ki oturup konuşuruz. Ama gönlümden geçen onun takımda kalması." ifadelerini kullandı.

"BAKASETAS'IN ÇIKIŞ MADDESİ VAR"

Ahmet Ağaoğlu, "Bakasetas, Yunanistan Milli Takımı'nda takır takır gol atıyor. Mukavelesinde 12 milyon euroluk çıkış maddesi var. Bu parayı teklif eden olur ve en önemlisi oyuncu gitmek isterse yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu başkan trezegeye 4milyon Euro bonservis verme şampiyonlar ligi diye takımı bonservisi oyunculara yönlendirme bı silkinin kendinize gelin bosverin vermeyin bu kadar bonservis
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ağır kalıyor takım hızlı hücum yapmıyordu geri de gelemiyor onun kanadı bir eksik oluyordu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ağaoğlu Şampiyonlar Ligi vs transfer yapacağım diye takımı lütfen ekonomik olarak sıkıntıya sokma sen bu işleri bilen adamsın. kimseye madalya takmıyorlar milyonluk transferler yapınca.takımların gücü kuvveti kalmadı mali olarak battı bitti yeter gayrı. Avrupa'nın çöplerini milyonlarca Euro vererek getirip bu ülkede takımları sömürtmeyin. Türkiye'de oynanan futbol Avrupa'nın amatör kümesi seviyesinde gençler var 150.000 100.000 Euro Luk Romanya Bulgaristan Arnavutluk liglerinde alın getirin eğer gerçekten futbol oynatmak istiyorsanız.
    Cevapla
  • BORDO MAVİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Nevekame şu anda kendisini daha pahalıya alacak teklif bekliyor. Bizim verdiğimiz ücretten fazla veren olmazsa Trabzonsporun yolunu tutacak
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesin gönülsüz oynar
    Cevapla