Trabzonspor'dan Beşiktaş'ın yıldızına kanca!

Bu sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Can Bozdoğan’ın Trabzonspor’un listesinde olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'ın yıldızına kanca!
Trabzonspor'dan Beşiktaş'ın yıldızına kanca!
GİRİŞ 22.05.2022 11:35 GÜNCELLEME 22.05.2022 11:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da gelecek sezon hazırlıkları başladı. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadelede edecek bordo-mavililerin hedefinde Beşiktaş'ın genç yıldızı var.

Can Bozdoğan'ı listeye aldılar

Beşiktaş’la henüz yeni sözleşme imzalamayan gurbetçi orta saha oyuncusu Can Bozdoğan’ın Trabzonspor ’un listesinde olduğu iddia edildi.

Durumu yakından takip ediliyor

Beşiktaş’ın Schalke’den kiraladığı 21 yaşındaki Can’ın 1.8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu var. Ancak Beşiktaş Yönetimi bu rakamı indirmeye çalışıyor. Bordo-Mavililerin genç oyuncunun durumunu yakından takip ettiği belirtilirken, sürpriz bir hamle olabilir.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts BJK den sadece oyuncularının ayakkabılarını alır
    Cevapla
  • Battalgazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonda bundan 20 tane var napacak canı
    Cevapla
  • Canca53 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkina bu adamin peşindemiyiz yazik eğer doğru ise bursaspordan alinan batuhan ve kerem in can bozdoğandan ne eksiği var
    Cevapla