Trabzonspor, Benteke transferi için ısrarcı!

Belçika basını, Trabzonspor'un Belçikalı golcü Christian Benteke'yi kadrosuna katmak için ısrarcı olduğunu belirtti.

Trabzonspor, Benteke transferi için ısrarcı!
Trabzonspor, Benteke transferi için ısrarcı!
GİRİŞ 20.05.2022 10:33 GÜNCELLEME 20.05.2022 10:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başarıya giden yolda erken planlamanın öneminden bahseden Başkan Ahmet Ağaoğlu, yeni sezon kampına transferlerin çoğunu yetiştirme hedefinde. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, golcü transferini gündemine aldı.

Konuyla ilgili Belçika basınından da flaş bir iddia geldi. Trabzonspor'un, dünyaca ünlü golcü Christian Benteke'yi kadrosuna katmak için ısrarlı olduğu belirtildi.

Haberde, 31 yaşındaki golcü oyuncunun İngiltere Ligi takımlarından Crystal Palace'tan bu yaz ayrılacağı belirtildi. Benteke için Standard Liege ile yarışan Fırtına'nın transferde önde olduğu yazıldı. Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi kozuyla bu transferi bitirmek istediği iddia edildi.

1.90 boyundaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2023 yılında sona erecek. Benteke, bu sezon Premier Lig'de 30 maça çıktı. Yıldız forvet, 30 karşılaşmada 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Benteke'nin 30 mücadelede görev almasına karşın ilk 11'de başlama oranının düşük olduğu ve bu nedenle takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mali 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde Ben-teneke
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    takımın kaliteli dinamik en az 2 ortasahaya ihtiyacı var , yol gecen hanı ortasahamız. berat avcı tarzı düşük tempolu oyun oynuyor, bakasetas bir var 5 yok, hamsik 30 dakikalık güce sahip , yunus mallı avcı son 1 dakikada oynatilmak için avcının yığınla para verdirdiği fos transfer, abdülkadir hala yeterince güçlenemedi , siopis çok çalışkan iyi niyetli yetenekleri sınırlı ..
    Cevapla
  • laz 1 yıl önce Şikayet Et
    30 mac 4 gol ve golcü diyor bizim basin. bu ülkede futbolun gelismemesi gayet dogal.
    Cevapla
  • Özgür 1 yıl önce Şikayet Et
    Bencede çok ii bir golcü, bakma sen İngiltere ligine, orasi cok zorlu. Bizde en kotu 15-20 arası atar. Fazlası var eksiği yok ancak almak çok zor
    Cevapla
  • Thr 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelirse 10 numara olur bu arada
    Cevapla
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle