Abdullah Avcı, Özkan Sümer'in mezarını ziyaret etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Özkan Sümer'in mezarını ziyaret etti.

Abdullah Avcı, Özkan Sümer'in mezarını ziyaret etti
Abdullah Avcı, Özkan Sümer'in mezarını ziyaret etti
GİRİŞ 19.05.2022 01:45 GÜNCELLEME 19.05.2022 01:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre Avcı, beraberindeki başkan yardımcısı Zeyyat Kafkas, yönetim kurulu üyesi Sami Karaman, yönetim danışmanı Ali Kemal Denizci ve zihinsel performans antrenörü Yaşar Çevikel ile Sümer'in Maçka ilçesindeki kabrini ziyaret etti.

Avcı ve beraberindekiler, kulüpte başkanlık ve teknik direktörlük yapan, aynı zamanda futbol da oynayan Sümer için dua etti.

Öte yandan, Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği tarafından Türkiye'nin dört bir yanına açılan "Şampiyonlar Kütüphanesi" projesi kapsamında bir yeni kütüphane daha açıldı.

Avcı, adının verildiği Trabzon Çağlayan Adnan Menderes İlköğretim Okulundaki kütüphanenin açılışına da katıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vefasızlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama 1995_1996 sezonu şampiyonluğu kaybedildiğinde intihar eden göreleli genç kardeşimizi unuttular vefasızlar hanginiz Trabzonspor için canınızı verirsiniz
    Cevapla