Trabzonspor'da Koita gole hasret!

Trabzonspor'un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü yararlanamadığı forvet oyuncusu Fode Koita, gole hasret kaldı.

Trabzonspor'da Koita gole hasret!
Trabzonspor'da Koita gole hasret!
GİRİŞ 25.03.2022 12:50 GÜNCELLEME 25.03.2022 12:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de hücum hattındaki zenginliğiyle dikkat çeken ve 19 takımdan daha çok gol atan bordo-mavililerin forvet hattına sezon başında transfer edilen Fode Koita kayıplara karıştı.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen 31 yaşındaki Koita, bordo-mavili forma altında Süper Lig'de henüz gol atamadı.

Süper Lig'de 13 maçta görev alan Koita'nın, bordo-mavili takımla ilk on birde başladığı maç bulunmuyor. Fode Koita, bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Boluspor ile oynanan maçta 90 dakika sahada kaldı. Gineli futbolcu, bu maçta takıma galibiyeti getiren tek golü atan isim olmuştu.

Sakatlıklar kabusu oldu

Sezon başında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'dan transfer edilen Fode Koita, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Karadeniz ekibinde kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemedi. Antrenmanlarda ve maçlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Koita, 16 maç kaçırdı. Forma giydiği 13 maçta ise 166 dakika sahada kalabildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • remzi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu Koita denen zibididen hiç bir şey olmaz Trabzon kendine gol attı diye almıştı ama adamın daha siftahı yok
    Cevapla
  • Karahasanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle demeyin abdullah avcı kızar.
    Cevapla
  • korhan 2 yıl önce Şikayet Et
    koita, şampiyonluğa oynayan takım oyuncusu olamaz. koita, trabzonspordan ilk gönderilecek oyuncudur .
    Cevapla
  • emre 2 yıl önce Şikayet Et
    koita, trabzonsporda hiç faydalı olamadı.sadece kupada 1 gol attı.rakip kalelere etkili şutları hiç olmadı.kaleciyle karşı karşıya topları dışarı attı.şampiyonluğa oynayan takım oyuncusu değildi.trabzonspordan kesinlikle gönderilmeli.
    Cevapla
  • HARAMİDERE li 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı onu yunus mallı yı ve ismail köybaşı yı çok çok istemişti ve yönetim de onları almıştı.
    Cevapla