Abdülkadir Ömür: Tarihin en erken şampiyonu olacağız

Göztepe'yi 4-2 mağlup eden Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Anthony Nwakaeme, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür: Tarihin en erken şampiyonu olacağız
Abdülkadir Ömür: Tarihin en erken şampiyonu olacağız
GİRİŞ 12.03.2022 21:34 GÜNCELLEME 12.03.2022 21:34
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 4-2 mağlup eden Trabzonspor'da 2 gol kaydeden Abdülkadir Ömür, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Aile ortamının etkisinden bahseden genç futbolcu, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Uzun süre sonra şampiyon olmak istiyoruz. İnanılmaz bir sezon geçiriyoruz. Her zaman belirttiğim gibi saha içindeki aile ortamını koruduğumuzda şampiyon olmama ihtimalimiz yok. Elimizde çok kaliteli oyuncular var. Girenler çıkanlar fark etmiyor. Bugün ben ön plana çıktım ama Visca abi ve Nwakaeme inanılmaz oynadılar." dedi.

Nwakaeme'ye övgülerde bulunan başarılı futbolcu, "Nwakaeme bizim için çok önemli, tarif edemediğimiz bir isim. Beni çok güldürür kendisi. Bana Messi diye seslenir, ben de ağabey diye seslenirim. Umarım bu kupayı beraber kaldırırız. Bir hayalimiz var. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz. Tarihin en erken şampiyonu olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Tarihin en erken şampiyonluğunu kazanacaklarını söyleyen Ömür, "Sezon başı bazı olaylar oldu ama Nwakaeme benden desteğini esirgemedi. Yaklaşık 4 yıldır beraberiz. Takımın en eskilerinden biri o. Bizim için çok farklı bir karakter. Genç oyunculara karşı desteğini hiç esirgemiyor. Sahadaki zor anlarımızda da sorumluluk alıyor. Eminim bu kupayı beraber kaldıracağız ve tarihin en erken şampiyonu olacağız." dedi.

YORUMLAR 33
  • Aziz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten olağanüstü bir başarı. Bir Erzurumsporlu olarak bu başarınızı canıgönülden kutluyor ve önünüzde şapka çıkarıyorum. Tebrikler.
    Cevapla
  • osmanlı27 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendini ne zannediyor çok fazla oldunuz,hakrmler sayesinde puan farkı olmuş halrn yüzsüzlük yapıyorlar..peki neden 12 elit hakrm kovuldu hiç düşündünüzmü..ligte başka takım şampiyon olursa şike şaibe..kendileri olunca bileğinin hakkı öylemi..siz anca otobüs kurşunlarsınız hani faailler nerde...?birde ist takımlarını beğenmuyolar,onlar olmasın açsın aç..
    Cevapla
  • Ali Han 2 yıl önce Şikayet Et
    bir ts li olarak yayında ve yapımda emeği geçen tüm hakemlere teşekkür ediyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Eee varsayalım en erken şampiyon oldun ne oldu avrupada ne yaptın kardeşim kaldık derdimiz futbolmu
    Cevapla
  • Laz kizi 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle