Tarihi rekora sadece 2 maç kaldı!

Spor Toto Süper Lig'de 39 puanla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, bu sezon tarihi yenilmezlik rekoruna da yaklaştı.

Tarihi rekora sadece 2 maç kaldı!
Tarihi rekora sadece 2 maç kaldı!
GİRİŞ 07.12.2021 11:23 GÜNCELLEME 07.12.2021 11:24
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, geçen sezon 12, bu sezon da 15 maç olmak üzere 27 karşılaşmada 16 galibiyet, 11 beraberlik alan bordo-mavililer, 26 sezonluk yenilmezlik serisini Adana Demirspor'u 2-0 yenerek geride bıraktı.

Trabzonspor, 1994-1995 sezonunda 12, 1995-96 sezonunda 14 maç olmak üzere arta arda 26 maçlık yenilmezlik serisini geçerek gözünü tarihi rekora dikti.

48 sezonun en uzun serisi

1977-78 sezonunda son 4 maçtan galibiyle ayrılarak sezonu tamamladıktan sonra şampiyon olduğu 1978-1979 sezonunda 25 maç arka arkaya kaybetmeyen ve toplamda 29 maçla tarihi yenilmezlik rekorunu elde eden Trabzonspor, 2 maç daha kaybetmemesi halinde bu rekorunu yakalamış olacak.

Trabzonspor, Süper Lig'de 29 maçlık rekoru yakalaması halinde 48 sezondur mücadele ettiği ligdeki en uzun yenilmezlik rekoruna ortak olacak.

Önünde 2 maç var

Trabzonspor, ligde hafta sonu deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ve ligin 17. haftasında sahasında oynayacağı Atakaş Hatayspor maçlarında kaybetmemesi gerekiyor.

Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrılmaması halinde bu amacına ulaşmış olacak.

YORUMLAR 30
  • ilelebeTS 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu sezon en uyumlu teknik mental olarak istikrarlı sahada ne yaptığını bilen kadroya sahip takımız başarımızı kıskananlar çatlasın, herkes kendi takımına baksın bu hafta görücez fb karşısında o çakal Erol'un antebi ni .Bu maça dikkat edin , yine masa başı saha dışı şike ayak oyunları başlayacak: İlk maç fener -Antep
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömer sabırlı ve dengeli oynuyor kesinlikle haklısın ama strese sokmamak içinde kardeşim hakemler ellerinden geleni yapıyorlar işinize gelmeyince görmek istemiyorsunuz
    Cevapla
  • Afşar Torunu_61 2 yıl önce Şikayet Et
    Masal anlatıyorsun. Yıllardır hekemlerden çektik. Bıktık. Bu yıl Gaziantep maçında Hugo kırmızı kartla atılmalıydı. Bunun haricinde 2010-2011 sezonundan beri maçları inceleyelim. Hatta Günahların Takımı'nın 95-96 ve sonraki bir kaç sezonda şampiyonluklarına bakalım. Unutma, trübünler yıllarca "Para, Şike, İşte Fener İşte" diye inledi. Sanırım Ay üssü Alfa'da doğdun. Bilmiyorsun. Bilmiyorsan büyüklerine sor, ahını aldığınız şampiyonlukları. Trabzon'un önünü kesmelerinizi. Sizden bıktık. Bıktık sizden da. KENDİ LİGİNİZİ KURUN. Kendi aranızda oynayın
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi maçta Trabzonspor kayırılmış diye soranlar var sizin gözünüzün önüne perde inmiş arkadaş siz fanatiksiniz görmezsiniz.Bir gün gelir başınıza gelince görüşürüz.Futbolumuz objektif olamadikça öz eleştiri yapmadığımız sürece düzelmez.
    Cevapla
  • Afşar Torunu_61 2 yıl önce Şikayet Et
    İçtiğin sıvının aynısından istiyorum. Yıllardır öfkeli, kin kusarak maçları izliyoruz. Sen neden bahsediyorsun? Haydeeee. yanlış duvara geldin. Ağlama duvarı İstanbul'da...
    Cevapla
  • ANTALYASPORLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Asla o rekoru kıramayacaksınız. Sırf bizim yönetim gereken önlemleri aldı diye bize etmediğiniz hakaret kalmadı. İNŞALLAH sezon sonu trabzonspor şampuan olursunuz.
    Cevapla
  • _Ts_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama
    Cevapla
  • Afşar Torunu_61 2 yıl önce Şikayet Et
    O rekor kırılacak. Antalyasporlu diye yazlır, FB, GS, BJK diye okunur. Haydeeee
    Cevapla
  • Sefa inan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten insanlar Başakşehir şampiyon olduğunda Trabzonsporun önü nasıl kesildi gördü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle