Mourinho: Trabzonspor'un ilk maçtaki golü ofsayttı

Trabzonspor ile oynayacakları UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho konuştu.

Mourinho: Trabzonspor'un ilk maçtaki golü ofsayttı
Mourinho: Trabzonspor'un ilk maçtaki golü ofsayttı
GİRİŞ 25.08.2021 16:23 GÜNCELLEME 25.08.2021 16:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Trabzonspor'u ağırlayacak Roma'nın Portekizli çalıştırıcısı Mourinho, maç öncesinde kulübün Trigoria'daki tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Mourinho, deplasman gol kuralının kalkmış olmasına ilişkin, "Bundan sonra önceki döneme göre daha fazla uzatma devreleri izleyeceğimizi düşünüyorum. Bu bizim yaklaşımımızı biraz değiştirir ama çok değil. Bizim amacımız, sonuçtan bağımsız olarak her zaman kazanmak için oynamak. Bize beraberlik de yetiyor. 80. dakikada durum berberse risk almamalıyız." dedi.

"Yanılıyor olabilirim ama Trabzonspor'un ilk maçtaki golü ofsayttı"

UEFA Konferans Ligi play-off turunda video yardımcı hakem uygulamasının (VAR) olmaması hakkında Mourinho, "Uyum sağlamamız gerekiyor. Halen yanılıyor olabilirim ama Trabzonspor'un ilk maçtaki golü ofsayttı. Yarınki maçta en azından gol çizgisi teknolojisine sahip olacağız. Bu da bir gelişme. UEFA'nın zorluğunu anlıyorum. Şu anda bu teknolojiye sahip olmayan ülkelerden takımların katıldığı yeni bir turnuva. Gelişmesi gereken bir turnuva olarak kabul edilmeli." ifadelerini kullandı.

"Kura konusunda çok şanslı değildik"

Mourinho, kurada Trabzonspor ile eşleşmeleriyle ilgili olarak, "Kura konusunda çok şanslı değildik. Güçlü rakiplerden birini çektik. Sadece finalde VAR olacak yanılmıyorsam. Finale ulaşırsak göreceğiz." diye konuştu.

Portekizli teknik adam, sezon öncesi takımda herkese oynama şansı verdiğini ancak bu maç önce şu an kadroda bir değişikliğe gitmeyi düşünmediğini dile getirdi.

"Çok fazla değişiklik düşünmüyorum"

Jose Mourinho, önlerinde Trabzonspor maçı olduğunu, önce bu karşılaşmaya daha sonra da ligdeki Salernitana müsabakasına odaklanmaları gerektiğini ifade ederken, "Gelişen bir takımız. Her maçı kazanmaya çalıştığımızı söyleyebilecek bir durumdayız. Şu anda önümüzdeki maça odaklanmış durumdayız. Bu yüzden çok fazla değişiklik düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Korku dağları sarmış helal sana Trabzonspor bu bile yeter rakibin hocası altına zicmis
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Ofside ile uzaktan yakından alakası yok...
    Cevapla
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    3 tane çakar gönderirler bızımkılerı.biz burda trabzonspor kasımpaşa macını 1 hafta konusmaya devam ederiz.
    Cevapla
  • Phlvn08 2 yıl önce Şikayet Et
    Morinyo hakemlerden medet umuyor galiba!! Bir korku sarmış kendisini:))
    Cevapla
  • madmax 2 yıl önce Şikayet Et
    NE ALAKA ofsaytmış maç bitmiş kazanmıssın gol averajı da yok neyin tantanası basarılar ts
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle