Jose Mourinho: Trabzonspor çok iyiydi

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trabzonspor maçının ardından, çok kaliteli bir takımla karşılaştıklarını belirterek, “Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Jose Mourinho: Trabzonspor çok iyiydi
Jose Mourinho: Trabzonspor çok iyiydi
GİRİŞ 19.08.2021 23:28 GÜNCELLEME 19.08.2021 23:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor karşısında 2-1 galip gelerek rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj yakalayan Roma, İtalya’ya moralli dönüyor. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, “Rakibe göre hazırlandık. İlk yarı rakibi anlamaya çalıştık, rakip de bizi anlamaya çalıştı. İlk yarı birkaç gol pozisyonu bulduk ama başaramadık. Amacımız 4’lü defans oynamaktı ama 3’lüye de döndük. Rakip çok iyiydi. Fizik ve temposu güçlü bir takım. Tecrübeliler, çok çalıştıkları belli. Genel olarak çok iyilerdi. Kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Mourinho, Trabzonspor taraftarlarının da mükemmel bulduğunu ifade ederek, “Bu tip ambiansları özlemiştik. Gelecek hafta Roma’da taraftarımızla buluşacağız. Umarım önümüzdeki hafta her şey onlar için iyi olur kazanan biz oluruz” diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • Sado 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet dün maçı izledim morinyo korkudan son dklarda oyun bir an önce bitsin diye 5 oyuncu değiştirdi. Varın gerisini siz düşünün.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    sanırım Uğurcan'ın aklı Avrupa'da
    Cevapla
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'un Romayı fethedeceğine inanıyorum
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ugurcan gitmeli daha fazla durursahem kendine hem takıma zarar verir
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    ugurcan sos veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle