Trabzonspor'dan, Saracchi için yeni teklif!

Sol bek arayışlarını sürdüren Trabzonspor, daha önce teklif yaptığı Marcelo Saracchi için Leipzig kulübüyle bir görüşme daha yapacak.

Trabzonspor'dan, Saracchi için yeni teklif!
Trabzonspor'dan, Saracchi için yeni teklif!
GİRİŞ 05.06.2021 20:31 GÜNCELLEME 05.06.2021 20:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Forvet ve orta sahanın yanı sıra Bordo-Mavililer, savunmanın soluna da nokta atışı bir takviye gerçekleştirecek. 4-5isim üzerinden çalışmalara devam eden Trabzonspor Yönetimi, Marcelo Saracchi konusunda tekrar Leipzig’in kapısını çalacak.

Geçtiğimiz hafta yapılan ilk görüşmede Alman kulübü, “Önceliğimiz oyuncuyu satmak. 6 milyon Euro istiyoruz” demişti. Karadeniz ekibi ise 23yaşındaki Uruguaylı yıldızı kiralayabileceklerini iletti.

Yeni görüşmede yine kiralama formülü üzerinden gidilecek ve sözleşmeye maksimum 2 milyon Euro civarı satın alma maddesi konulabileceği söylenecek. Galatasaray’daki 1.5 sezonluk kiralık kontratı biten Sarachhi’nin Leipzig ile 2023’e kadar sözleşmesi var.

Leipzig ile iyi ilişkileri bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, bu transferde şartları zorlayacak. Trabzonspor yönetimi, Temmuz ayına kadar 3 bölgeye yapılacak transferleri bitirmek amacında.

YORUMLAR 3
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam iyi oyuncu, Ts de çok daha parlayabilir demedi demeyin...
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Gsliyim adam cok iyi seneye Ts şampiyon olabilir, mevcut kadrolara ve hocalara göre.
    Cevapla
  • Alper Ağa 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Trabzonspor bu sezon o sezon inşallah
    Cevapla