Trabzonspor'a sürpriz teklif! Belhanda...

Galatasaray'dan ayrılan Belhanda'nın ve Hatayspor'un orta sahası Rayane Aabid menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi.

Trabzonspor'a sürpriz teklif! Belhanda...
Trabzonspor'a sürpriz teklif! Belhanda...
GİRİŞ 02.05.2021 13:31 GÜNCELLEME 02.05.2021 13:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sol bek, forvet ve kanat transferlerine öncelik veren Karadeniz ekibi, sonrasında orta alana da takviye yapmayı düşünüyor. Bonservis maliyeti olmayan isimler üzerinden ilerleyen Trabzonspor'a menajerler de sürekli oyuncu teklif ediyor.

Bu futbolculardan ikisi Belhanda ve Rayane Aabid. Galatasaray'la sözleşmesini fesheden Belhanda yönetime önerildi, ancak Bordo-Mavili kulübün kurmayları pek sıcak bakmadı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Belhanda konusunda henüz bir tasarrufunun bulunmadığı öğrenildi.

Hataysporlu Aabid ise değerlendirmeye alınacak. Bu sezon Hatayspor'un en önemli oyuncularından olan 29 yaşındaki Fransız orta saha, çıktığı 35 lig maçında 3 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı. Aabid'in Hatayspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kontrattaki opsiyon maddesi, hem oyuncunun hem de kulübün istemesi halinde devreye girecek.

YORUMLAR 10
  • ali can 2 yıl önce Şikayet Et
    bence kesinlikle alınmalı fakat abu bakar gibi göstereceği performansa göre maç başı ücret almalı
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    fb istiyor ama belhanda fb ye gitmez.
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin kim transfer olursa olsun Trabzon sporlu doğdum Trabzon sporlu ölürüm bizim sevdamız bizim aşkımız Bordomavi ve Trabzon spor.Hangi futbolcu gelmiş veya gelmemiş önemli değil.
    Cevapla
  • Temelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Tembel ve bencil bir oyuncu liderlik yönü de yok, bize yaramaz alana hayırlı olsun
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    alınmasın sıradan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle