Abdullah Avcı: Trabzonspor 1 puana sevinemez

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 0-0 berabere kaldıkları Erzurumspor maçını değerlendirdi.

Abdullah Avcı: Trabzonspor 1 puana sevinemez
Abdullah Avcı: Trabzonspor 1 puana sevinemez
GİRİŞ 14.03.2021 18:55 GÜNCELLEME 14.03.2021 19:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Erzurumspor'la 0-0 berabere kaldı. 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ''Trabzonspor, deplasmanda 1 puan aldığı için sevinemez." dedi.

'Trabzonspor, deplasmanda 1 puan aldığı için sevinemez'

"Bu camiada her hafta en iyisini yapmak zorundasın. Bunun için çalışıyoruz. Bununla beraber de aynı zamanda gelecek senenin planlamasını yapmaya çalışıyoruz. Duygumuz, coşkumuz olacak ama futbol artık sadece duyguların oyunu değildir. Bu ikisini birlikte yapmaya çalışıyoruz. Trabzonspor, deplasmanda 1 puan aldığı için sevinemez."

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 0-0 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, sonucun kendilerini memnun etmediğini söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor camiasının her zaman en iyisini yapmak için mücadele ettiğini belirterek, "Her hafta bir sınav ve her hafta kazanmak istiyorsun. Özellikle Trabzonspor camiası da her zaman en iyisini ister ve kazanmamızı bekler." dedi.

Her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını anlatan Avcı, "Çok önemli mesafeler kat ederek geldik. Bugün itibarıyla baktığımda, önümüzdeki senenin formasyonlarıyla ilgili çalışmalar yaptık, iki üç tane formasyon denedik. Oyuncu performansları belirleyici olacak." ifadelerini kullandı.

Avcı, Erzurum'un zor bir deplasman olduğunu dile getirerek, "Saha şartları bazen her iki taraf için zor olabiliyor. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Böyle bir müsabaka oynandı. Oyun bugün çok tatmin edici değildi. Berabere biten müsabakadan biz hiçbir zaman memnun olamayız. Bugünün değerlendirmesini geleceğe dönük formasyonda ve oyuncu performansında göreceğiz. Haftalar ilerledikçe hep kazanmak için devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

 

YORUMLAR 14
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    senaryo.futbolcu bakıyor ne yapsak hakemler engel.motivasyon sıfırlanıyor.bakın n saçma mağlubiyetler alacağız.
    Cevapla
  • Niyazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Avci geldiginden beri rahat oynadigin kac mac var onu bir soylesene 1 at sonra yat yenlincede herzamanki gibi yonetimin hepsi hakeme suc atar yatacagina oynayip gol atsaniz daha guzel olacak
    Cevapla
  • Madmax 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlar bir garip Türkiye gerçeği ligin baslarimda sergen yalçın yerdenyere vuruldu simdi şöyle boyle süper fatih kara gümrük yeni takim çöl iyi iyi futbol ne oldu hoca gitti Erol bulut iyi tercih genç dinamik hoca FB ilk gidecek adam Ne boyle buya Okan buruk Basaksehire farklı iyi top oynattı sezon sonunu göremedi anlatın bakalım bizim futbolu
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Makeme ve Ekuban yedek olmalı sezon sonu satılmalı. Yaşlı yavaş bencil transfer istemiyoruz
    Cevapla
  • omer ts 3 yıl önce Şikayet Et
    sevinen yok zaten... 72. dk ya kadar kaleye şutun yok anca riv riv riv...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle