Erzurumspor Trabzonspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri | Erzurum'da puanlar paylaşıldı

Erzurumspor Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Anadolu Temsilcisi Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Karadeniz Ekibini ağırladı. Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ikinci yarısında Baskısını arttıran her iki tarafta yakaladıkları pozisyonlardan faydalanamayınca maç beraberlikle sonuçlandı. İşte Erzurum TS maçı golleri ve özeti!

Erzurumspor Trabzonspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri | Erzurum'da puanlar paylaşıldı
Erzurumspor Trabzonspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri | Erzurum'da puanlar paylaşıldı
GİRİŞ 14.03.2021 21:30 GÜNCELLEME 14.03.2021 21:30

BeIN Sports ekranlarından Erzurumspor Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Süper Lig'in 30. haftasında Karadeniz Temsilcisi Mavi Beyazlılara konuk oldu. Karşılaşmaya istekli başlayan her iki takımın da ilk yarıda yakaladıkları pozisyonlardan sonuç alamadılar. İkinci yarıda yeniden bol pozisyonlara sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Bordo Mavililer deplasmanda Dadaşlarla berabere kaldı. Merak eden taraftarlar için işte Erzurum TS maçı golleri ve geniş özeti...

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Erzurum, Kazım Karabekir Stadyumu'nda Trabzon'u ağırladı. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanan maç 14 Mart Pazar günü saat 16.00'da başladı. Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı maçta yardımcı hakemlik görevlerini ise Mehmet Cem Satman ve Serkan Ok yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Kadir Sağlam üstlendi. 

İŞTE ERZURUM TS MAÇI 11'LERİ!

Erzurumspor: Szumski, Bergdich, Schwechlen, Teikeu, Butko, Boumal, Emrah Osman, Chahechouhe, Cenk, El Kabir.

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Edgar IE, Hosseini, Marlon, A. Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.

ERZURUMSPOR'DA 2 OYUNCU CEZASI SEBEBİYLE YOK

Erzurum'da Trabzonspor maçı öncesi sakat oyuncu bulunmuyor. Öte yandan geçen hafta oynanan Göztepe maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Manual da Costa cezası sebebiyle eski takımına karşı forma giyemeyecek. Ayrıca sarı kart cezalısı olan Omolo'da cezası yüzünden kadroda yer almayacak. 

TRABZONSPOR'DA 3 OYUNCU SAKAT, 1 OYUNCU CEZALI

Bordo Mavililerde Erzurum maçı öncesi sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür, Trondsen ve Djaniny kadroda yer almayacak. Diğer taraftan geçen hafta sarı kart ceza sınırında olan ve Alanya maçında gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen Vitor Hugo bu maçta forma giyemeyecek.

BERAT ÖZDEMİR KADRODAN ÇIKARILDI!

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, 'Kulüp Doktorumuz Op. Dr Hakan Çelik, futbolcumuz Berat Özdemir’in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Çelik, “Alanyaspor karşılaşmasında sağ uyluk arka adalesinde zorlanma oluşan Berat Özdemir’in hafta içerisinde çekilen MR sonucunda 1. derece kas yaralanması tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuz Erzurumspor maçı kadrosuna dahil edilmemiştir” denildi.

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Erzurumspor ve Trabzonspor Süper Lig tarihinde 9. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce 8 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçta Bordo Mavililer 6 maçta galip gelirken, Erzurum yalnızca 1 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 1 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

ERZURUMSPOR VE TRABZONSPOR ARASINDA OYNANAN MAÇLARDAN NOTLAR

Erzurumspor Süper Lig'de boy gösterdiği her iki sezonda da karşılaştığı takımlar arasında gol atamadığı tek (1 beraberlik 2 mağlubiyetle) takım Trabzonspor.  Erzurumspor'a konuk olduğu üç resmi maçı da kazanan Trabzonspor (Türkiye Kupası da dahil), bu karşılaşmalarda toplam 9 gol attı.