Trabzonspor, Danny Rose ile anlaşma sağladı

Trabzonspor, Tottenham'dan Danny Rose'un transferini de bitirdi. Trabzonspor, oyuncu ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.

Trabzonspor, Danny Rose ile anlaşma sağladı
Trabzonspor, Danny Rose ile anlaşma sağladı
GİRİŞ 30.01.2021 18:03 GÜNCELLEME 30.01.2021 18:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, transferde bombaları art arda patlatıyor. Alanyaspor'dan Anastasios Bakasetas ve Wolfsburg'dan Yunus Mallı'yı kadrosuna katan Trabzonspor, flaş bir hamle ile Tottenham'dan Danny Rose'un da transferini bitirdi. 

İngiliz basınının talkSPORT'a dayandırdığı habere göre Trabzonspor, Danny Rose ile anlaşma sağladı. Tottenham'da Jose Mourinho'nun gözünden düşen 30 yaşındaki sol bek ile 3.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varıldı. 

Geçtiğimiz sezon Mourinho ile yaşadığı tartışma sonrası Newcastle United'a kiralık olarak yollanan Danny Rose, bu sezon da herhangi bir maçta Tottenham forması giyme şansını elde edemedi. Sezon sonunda bitecek sözleşmesi öncesinde devre arasında serbest bırakılması planlanan oyuncunun yeni durağı, sağlanan anlaşma neticesinde Trabzonspor oldu. 

Kariyerinde son dönemde yaşadığı düşüşe rağmen İngiliz futbolunun son yıllardaki en önemli sol beklerinden olan Rose, İngiltere Milli Takımı formasıyla da 29 maça çıkmayı başarmıştı. 

YORUMLAR 9
  • Kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    Gözden düşen futbolcu ilk 11e giremeyen futbolcu gelip biz de ne işe yarayacak! Transferi beğenen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum
    Cevapla
  • Mackalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence is yapar
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    başkan yalanladı. ilgilenmiyoruz dedi
    Cevapla
  • omer gumus 3 yıl önce Şikayet Et
    guzel...
    Cevapla
  • Alp45 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan, lütfen şu sağ bek transferine de bir el atın. Sağ bekte oynayan genç çocuk asla bu takımın sağ beki olamaz. Ofansif oyuna hiç katkısı yok. İzlerken sinir bozuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle