Tam 45 sezon sonra bir ilk yaşandı!

Trabzonspor, F.Bahçe'ye 3-1 kaybetti ve 5 puanda kaldı. Bordo-Mavililer böylece ilk 6 haftalar itibariyle son 45 sezonun en kötü başlangıcını yaptı.

Tam 45 sezon sonra bir ilk yaşandı!
Tam 45 sezon sonra bir ilk yaşandı!
GİRİŞ 26.10.2020 07:49 GÜNCELLEME 26.10.2020 09:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, sezonun 6.haftasında Fenerbahçe'ye 3-1 kaybetti ve 5 puanda kaldı. Trabzonspor böylece ilk 6 haftalar itibariyle son 45 sezonun en az puan aldığı performansını göstermiş oldu. Bordo-mavili takım sadece lige ilk çıktığı sezon olan 1974-75'te ilk 6 haftada 4 beraberlik 2 yenilgi ile 4 puanda kalmıştı.

Trabzonspor geçen sezon uzun süre şampiyonluk potasında yer almış, ligin en çok gol atan takımı olmuş aynı zamanda da Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmıştı. Teknik adam değişikliklerinin ardından kadrosu da büyük ölçüde değişen bordo-mavili takım, 2020-21 sezonu ilk 6 haftası sonunda 17.sırada kaldı. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 12
  • Şampiyon fener 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul hegemonyası her zaman ki gibi istediğini yapıyor Yine aynı senaryo İstanbul takimlarina faul yaparsa ,el varsa eş geç kart gösterme Rakip ceza alanı çevresi olmayan fauller ver fener için tehlikeli pozisyonlar oluştur yav adamlar fener yarı sahasında atak olmasın diye taç bile kullandirtmiyorlar Rize maçında uyduruktan penaltı 3 puan al Göztepe maçı 1.gol öncesi faul 2.gol öncesi aut Adamlarin penaltı sini verme oh ne ala büyük fener bahçe
    Cevapla
  • Diyarbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene en kotu başlangıç biz fenerdeydi şimdi sıra trabzonlu kardeslerimizde sonraki sezon GS e devredilecek bu başlangıç :) futbolun güzelliği de burda
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun en buyuk hatasını sosa yi Satmayacaktı.takimin direnciyle oynayınca olmuyor
    Cevapla
  • GHOST 3 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon fener
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    yönetimi tebrik ederiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle