Trabzonspor'dan flaş Sörloth açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, "Sörloth ile Leipzig ve 2 takım daha ilgileniyor. Oyuncu ise Leipzig'e gitmek istiyor ancak bu sürecin dört tarafı var." dedi.

Trabzonspor'dan flaş Sörloth açıklaması!
Trabzonspor'dan flaş Sörloth açıklaması!
GİRİŞ 16.09.2020 17:19 GÜNCELLEME 16.09.2020 17:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth ile Leipzig ve 2 takım daha ilgileniyor. Oyuncu ise Leipzig'e gitmek istiyor ancak bu sürecin dört tarafı var. Sıkıntılı bir süreç" ifadelerini kullandı.

 

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth ile Leipzig ve 2 takım daha ilgileniyor. Oyuncu ise Leipzig'e gitmek istiyor ancak bu sürecin dört tarafı var. Sıkıntılı bir süreç" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu, "Sörloth, 2020-2021 sezonunda maçların yarısında oynaması takdirinde 6 milyon Euro'ya Trabzonspor satın alma hakkına sahipti ama şuan öyle bir şey söz konusu değil. Sörloth transferi finansal noktada kilitlendi. Crystal Palace biz ne kadar alırsak o kadar istiyor. Yani biz 1 alacaksak, onlar da 1 alacak. Oyuncu bizde kiralık, Crystal Palece'nın oyuncusu, Leipzig ve 2 kulübün ilgisi vardı. Oyuncuda ısrarlı bir şekilde Leipzig kulübüne gitmek istedi. Bu işin şuan 4 tarafı var; Crystal Palace, Trabzonspor, Leipzig ve Sörloth." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 13
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Shorlot kim ya Trabzon büyük takım. Bu kadar büyütmeyin defolsun gitsin
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gelse bile oynamaz.Parasını alır,Ts nin bonservisini almaması için maçlara çıkmaz.Ve bedelsiz geri döner C.Palace.Adamlar uyanık.Bu nasıl sözleşme böyle
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam resmen gelmiyo.Ts nin cok buyuk ceza vermesi en dogal hakki.Her yerde mahkemeyi kazanir.
    Cevapla
  • Fırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi satalım gitsin... Adamı istiyorlar... Anlaşma maddesi elimizi kolumuzu bağladığı için bu sene satmak mantıklı. İngilizlerle ortak paylaşmaktan başka çare yok gibi
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    İkinci Mehmet Ekici veya Symkoviak olayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle