Alexander Sörloth, Gaziantep'te şaşırttı!

Trabzonspor'da performansıyla göz dolduran Alexander Sörloth, Gaziantep maçında 90 dakika boyunca rakip kaleye tek şut bile atamadı.

Alexander Sörloth, Gaziantep'te şaşırttı!
Alexander Sörloth, Gaziantep'te şaşırttı!
GİRİŞ 08.03.2020 12:42 GÜNCELLEME 08.03.2020 12:42
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekibi Crystal Palace'tan 6 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Sörloth, Süper Lig'de performansıyla göz kamaştırıyordu.

 

 

Gaziantep maçına kadar ligde çıktığı son 8 maçta hem golleri hem de asistleriyle skora katkıda bulunan Sörloth, bu kez suskun kaldı.

Onun hücumdaki etkisizliği ve rakip kaleye 90 dakika boyunca tek bir şut atamaması, belki de Karadeniz ekibinin evine 3 puanla dönememesine neden oldu.

 

 

Son 8 mücadelede rakip fileleri 10 kez sallayan ve 3 de asist yapan Norveçli yıldız, hücumdaki etkili görüntüsüne Malatya deplasmanında geri dönmeyi hedefliyor.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 23
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Varmı böyle golcü ligde adam 19 gol atmış penaltıdan bile golü yok diğerleri yetişmek için penaltı 'dan atıyor.adam gol makinesi KRAL bir iki maç atamadı diye eleştiriyor herkesin ağzının suyu akıyor niye çünki öyle bir golcüleri yok TRABZONSPOR şampiyon ŞORLOTH gol KRAL,ı
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Balona bak 19 gollllll TS olmayanlar başka kapıya size ekmek çıkmaz trabzonspor şampiyon aleksander sõrloth gol makinesi KRAL o kadar....
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruhi,sen maçları takip ediyormusun acaba yoksa yorum olsun ve beğeni alasın diye mi yazıyorsun? Adam tek bir maçta gol atamadı.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkında çıkarılan transfer dedikodularıyla gs lobisi kazandı maalesef
    Cevapla
  • Boran 4 yıl önce Şikayet Et
    Sörlot trabzonsporun futbolcusu ve Türkiyede başka takıma gitmez.Heveslenmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle