Ndiaye imzayı attı! İşte alacağı maaş...

Trabzonspor, Badou Ndiaye'nin Stoke City'den sezon sonuna kadar 150 bin pound karşılığı kiralandığını açıkladı.

Ndiaye imzayı attı! İşte alacağı maaş...
Ndiaye imzayı attı! İşte alacağı maaş...
GİRİŞ 04.01.2020 17:44 GÜNCELLEME 04.01.2020 21:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığını borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüp, Ndiaye'ye yarım sezon için 1 milyon avro garanti ücret, menajerine 100 bin avro, İngiliz kulübü Stoke City'e de 150 bin sterlin ödeyecek. 

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan iki ayrı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye'nin, satın alma opsiyon hakkı kulübümüze ait olmak üzere, sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Stoke City ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Stoke City kulübüne geçici transfer bedeli olarak 150 bin sterlin ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2019-20 futbol sezonu ikinci yarısı için 1 milyon avro garanti ücret ödenecektir. Transfer ile ilgili ayrıca 100 bin avro menajerlik bedeli ödenecektir."

 

 

"EN ÖNEMLİ FAKTÖRLERDEN BİRİ"

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde İngiltere'nin kaliteli oyuncularını transfer etmeye devam ettiklerini belirten Ağaoğlu, "Orta sahamıza güç ve dinamizm katacağına inandığımız Süper Lig tecrübesi olan, Premier Lig tecrübesi olan bir oyuncu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Uzun zamandır gündemimizde olan bir oyuncuydu. Mümkün olduğu kadar sessiz, sedasız yapmaya çalıştığımız bir transferdi. Stoke City oldukça yardımcı oldu. Onların da yönetimine çok teşekkür ediyorum. Oyuncumuz da bizim formamızı giymek için, bize katkıda bulunmak için oldukça yardımcı oldu. Bu transferin gerçekleşmesindeki en önemli faktörlerden bir tanesi de kendisi oldu" dedi.

"BANA GÜVENDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Badou Ndiaye ise, "Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum, bana güvenip beni Trabzon'a getirdiği için çok teşekkürler. Ayrıca beni buraya geldiğim ilk andan itibaren çok sıcak karşılayan Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Umarım elimden gelenin en iyisini yapıp, takıma katkı sağlayarak sezon sonunda gülen yüzler görmek istiyorum" dedi.

"1000 TANE FORMA ALMAK İSTİYORUM"

İmza töreninin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye'ye imza törenlerinde bir forma satın alma geleneği olduğunu belirterek "Kaç forma alacaksın?" diye sordu. Ndiaye ise önce 750 olarak belirlediği forma sayısını, "1000 tane almak istiyorum" diyerek yanıtladı.

YORUMLAR 7
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Ahmet Ağaoğlu sen ne yalancı bir adammışsın. Güya Türkiye ye gelmiş bizim için degil başka kulüplerle görüşüyordur demiştim. Bak çakma Tsli ne diyor "başta başkanım bana güvenip getirdiği icin tesekkür ediyorum"Ünal hocanın başını yediniz helal olsun. !!
    Cevapla
  • Dereköy altı Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporlu olmayan yorum neden yapar.
    Cevapla
  • Ramiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Opsiyon rakamını da açıklasaydınız.. Son dönemde pek iyi değil, 27 maçta 2 gol 1 asist, bu 27 maçın 12sinde kadroya dahi girememiş, Galatasaray bunu iyi satmış 16milyon euroya. Gelmeden de söyledim, iş yapmaz, boşa para yer, karadeniz havası alır, döner sezon sonu.
    Cevapla
  • İlhami 4 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatta "yabancı sınırı" sakızını çiğneyen ağaoğlu, başkan olduğundan beri 10 taneden fazla yabancı oyuncu aldı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    Cevapla
  • şampiyon 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ne kadar para kardeşim bu yoğurdun bollu nerden geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle