Trabzonspor'da Mehmet Topal sesleri!

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yurt dışında transfer görüşmelerinde bulunan Mehmet Topal'ın adı Trabzonspor ile anılmaya başlandı.

Trabzonspor'da Mehmet Topal sesleri!
Trabzonspor'da Mehmet Topal sesleri!
GİRİŞ 20.08.2019 10:58 GÜNCELLEME 20.08.2019 10:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Topal'ın yeni sezonda Trabzonspor forması giyebileceği ifade edildi. İspanya'da transfer görüşmelerinde bulunan ancak istediği teklifleri alamayan oyuncunun menajeri aracılığıyla görüştüğü Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi. 

 

 

Bordo mavili yönetimin orta sahaya defansif yönü kuvvetli bir oyuncu aradığı ve Mehmet Topal'ın da bonservisinin elinde olması sebebiyle girişimlere başladığı aktarıldı.

Yurt dışında görüştüğü takımlardan olumlu sonuç alamazsa Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendirecek olan Mehmet Topal'ın Galatasaray'ın da gündeminde olduğu belirtildi. Oyuncu cephesinden gelen haberlere göre forma giyebileceği bir takım arayan oyuncunun bu kapsamda Trabzonspor'a daha yakın olduğu ifade ediliyor. (Yeni Şafak)

 

 

YORUMLAR 11
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Troll müsünüz siz ya? Birisi Daniel James yazmış birisi Paul Pogba :D Hadi Daniel James neyse de, Paul Pogba'nın piyasa değeri 100m euro, kurbana girer gibi 7 takım girsek anca alırız, artık her hafta birinde oynar.
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray lada Anılıyor.. Bir Fenerli Olarak Türk Futbolculara Vefasızlık Yapıldığını Düşünüyorum.. Hem Topal a Hem Volkan a Emeğin Karşılığı Böyle Olmamalı
    Cevapla
  • alperennnn 4 yıl önce Şikayet Et
    volkan kim ya... milli formayı bırakıp kaçan adama ne vefası
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı hemen alın. Kesin şampiyonuz.Kesin.Bu kadar net konuşuyorum. Hemen alın.
    Cevapla
  • gümüşhaneli 29 TS 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah gelir, gelirse faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Kadir Yeter 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok. Arda Turan gibi gelip takımın havasını bozar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle