Ünal Karaman: 'Üç yıl içerisinde...'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettikleri maç sonrasında konuştu.

GİRİŞ 25.11.2018 22:08 GÜNCELLEME 26.11.2018 08:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Ünal Karaman, "Daha önce kaybettiğimiz müsabakalarda da, gerçekçi olarak konuşursak hak etmediğimiz mağlubiyetler var. Bugünkü gibi coşkulu oynamadık, onu kabul edebilirim. Başakşehir ligin ilk maçıydı, o ilk maçtı. Onun dışında puan kaybettiğimiz çok müsabakada kazanabilecek bir oyun vardı ortada. Ülkede sonuçlar ön plandadır. Her hafta kazanmak için çalışıyoruz, bu hafta da öyle hazırlandık. Arkadaşlarımız coşkuyu gösterdi, iyi mücadele etti. Daha farklı sonuçlanması gereken bir maçtı ama bize eziyet çektirecekler, yine acı çektirecekler. Yine de mücadeleleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Genç oyunculara önem verdiklerini belirten teknik adam, "Gelecekte uzun vadeli farklı planlamalar içinde fikrimizi söylüyoruz, tecrübeleri paylaşıyoruz. Biz oluruz, olmayız, Trabzonspor'un bir kültürü var. Onur da ilk geldiği dönemde milli takıma göndereceğiz demiştim. Uğurcan'ı da göndereceğiz. Abdülkadir ile Yusuf daha önce vitrine koyduğumuz oyunculardı. İnşallah üç yıl içerisinde takım iskeletinin omurgasını kendi oyuncularımızdan oluşturacağız. Biz hazırlıklıyız. İnşallah iyi planlamalarla gelişimlerini, eğitimlerini tamamlayıp, zorlu profesyonel hayata daha hazır oyuncuları katma planlarımız var. Biz hazırlıklıyız ama kendi doğrularımızla her türlü şeyi paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

 

Taraftarlara mesajı sorulan Karaman, "Profesyoneller, oyuncular, başkanlar, yöneticiler, bizler gelip geçiyoruz ama aslolan taraftar. Bu takım taraftarın takımı. Kötü sonuç aldım, gelmeyeyim demesinler. Her maç bu coşkuyu hissetmeliler. Bugün çok özel bir gündü, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu coşkulu oyunu ve galibiyeti çok arzuluyorduk." dedi

YORUMLAR 6
  • Karahisari 5 yıl önce Şikayet Et
    Futboldaki Karadeniz lobisinden nefret ettiğim için Trabzonspor'u hiç sevmem. Ama Ünal KARAMAN'dan dolayı da kazanmasını istiyorum. Hilal bıyıklarıyla çocukluüumun kahramanlarındandı Ünal ağabey. Yolu açık olur inşallah.
    Cevapla
  • m3hk 5 yıl önce Şikayet Et
    Walla ne diyim dun fenerde biraz iyi oynasa muthis mac olacaktı ama oynayamadı. Yada oynatmadı. Topu izlemeye hızımız yetmedi. Güzel maçtı teşekkürler.
    Cevapla
  • Yörükefe 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam trabzon için sezon bitti
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon olmasa da ilerde Trabzon Şampiyon olursa üzerindeki stresi büyük ölçüde atar; o yüzden sakin ama kararlı bir yol tutturmak gerekiyor. İnşallah başarırlar.
    Cevapla
  • 1071 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın hocam bunları geçen hafta niye konuşmadın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle