Koeman: 'Başkan ve Comolli ile görüştüm...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Koeman: 'Başkan ve Comolli ile görüştüm...'
Koeman: 'Başkan ve Comolli ile görüştüm...'
GİRİŞ 25.11.2018 21:47 GÜNCELLEME 25.11.2018 21:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 

 

Erwin Koeman, yenilgiyi değerlendirirken yaptıkları bazı hataların altını çizdi.

Hollandalı çalıştırıcı ilk olarak ''Maçın ilk yarısında oyuncularımızla da konuştuk, top sahamıza geldiğinde onlara baskı yapacaktık ama yaptığımız şey bu değildi. Ayrıca topun daha çok bizde kalması gerekiyordu ama 2-3 saniye içinde topu kaybettik'' ifadelerini kullandı.

 

 

Koeman, Trabzonspor'un daha dinç olduğunu dile getirirken ''Kulübeye bakarsak sakatlıktan dönen ve genç oyuncularımız vardı ancak şunu itiraf etmem gerekiyor. Trabzonspor sahada daha dinçti. 3-0'ı bulabilirlerdi ama bulamadılar. Buna rağmen ilk yarıda pozisyonlarımız vardı. İkinci yarıda 3-0 olabilirdi. Biz maksimum 2-2 yapabilirdik'' şeklinde konuştu.

GÖREV SÜRESİ NE KADAR?

Geleceğiyle ilgili konuşan Koeman, ''Başkan'la ve Damien Comolli ile milli arada bir toplantı yaptık. Ne kadar kalacağımı bilmiyorum ama benim üstümdeki insanlar, durumumu onlar biliyordur, onlardan duyacağım'' dedi.

YORUMLAR 5
  • gudor 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut gittiiiiii:(((
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Comolli rezalet bir takım kurdu. Hem Comolli hem de onu getiren Ali Koç artık acilen istifa etmelidir
    Cevapla
  • mersinli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç çok iyi bir Fenerli ama Erman, Ahmet Çakar ve Hıncal Uluç denen azılı Fenerbahçe düşmanlarının dolduruşuna geldi ve hazır kurulu takıma birkaç takviye yaparak şampiyonluğun en güçlü takımı olacakken takımı küme düşmeye oynatıyor. Bir tarafta her hücresi Fenerli olan Aykut Kocaman diğer tarafta hayatında takım görmemiş abisinin ismi sayesinde ekmek yiyen Kuman. Değişim değişim dediğiniz 3 Temmuz'da Feneri tek başına sahiplenen evlatlarını yemekmiş meğer. Aykut kocaman GS'li BJK'lı veye TS'li olsaydı çoktan milli takımı çalıştırırdı. Anacak Fenerli olduğu için camiasından bile dışlanıyor. yazıklar olsun
    Cevapla
  • Akdeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum Aykut geçen sene tekeden süt çıkardı resmen ama kimseye yaranamadı.. herkes görecek Konyasporu bu sene olmazsa seneye şampiyonluğa oynatacak nokta.. Ali Koç çok büyük hata yaptı comolli balon.. Aykut 3 transferle bu takımı şampiyon yapardı..
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru bir tesbit aykut kocaman kalmaliydi NOKTA
    Cevapla