Trabzonspor'dan tarihi "Türk Lirası" kararı!

Trabzonspor’un Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan devrim üstüne devrim. Karadeniz ekibinin patronu, uzun zamandır gündemde olan ve Kulüpler Birliği’nde dahi konuşulan ‘Oyunculara TL üzerinde sözleşme’ için ilk adımı attı.

Trabzonspor'dan tarihi "Türk Lirası" kararı!
Trabzonspor'dan tarihi "Türk Lirası" kararı!
GİRİŞ 27.09.2018 11:34 GÜNCELLEME 27.09.2018 11:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış


Konu hakkında kurmaylarıyla birlikte görüş alışverişinde bulunan Ağaoğlu, bu uygulamayı önce Türk futbolcular üzerinden hayata geçirmeyi planlıyor.
 
Yabancılar da masaya

Ekibiyle birlikte formüller hazırlayan Bordo-Mavililer’in 1 numarası, önümüzdeki günlerde takımdaki yerli oyuncularla görüşecek. Başkan Ağaoğlu, futbolcularla belli bir döviz kuru üzerinden anlaşma zemini arayacak. Devre arasından itibaren resmi olarak bu uygulamaya geçmeyi hedefleyen Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon başında da yabancı oyuncularıyla pazarlık masasına oturacak.
 
Yönetimler sorumlu olacak

Türk futbolunun kanayan yarası olan savurgan harcamaları önlemeyi planlayan Ağaoğlu ve ekibi, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da tüzük değişikliğine gitmişti. Alınan karara göre, şimdiki ve bundan sonraki Trabzonspor yönetimlerinin en fazla yıllık bütçenin yüzde 10’u kadar borçlanabileceği duyurulmuştu. Açıklamada, bu oranın üzerindeki borçlanmaların ancak Genel Kurul tarafından kabul edilirse gerçekleşeceği, aksi takdirde ise yönetim üyelerinin bütçe dışı harcamalardan kendileri sorumlu olacağı belirtilmişti. (Fanatik)

YORUMLAR 21
  • Turgay 5 yıl önce Şikayet Et
    Kabul etmeyenlere yol verin ülkemden daha değerli değil yabancı oyuncu .
    Cevapla
  • Mukan KAHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan tebrikler, helal olsun...
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülke nasıl kurtulur camiler insanı almaz herkes maça gidiyor gibi sokak kalabalık namaz kılmaya statlara giderse cuma ve bayram namazı gibi sabah namazına giderse bu ülke kurtulur.yoksa 50 bin insan top nereye gitti kafa oraya boş geçirirse vaktini bu ülke yerinde sayar
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    futbolu sahalarına alışveriş merkezi kurulsa futbola harcanan milyar dolara 2 milyon insan iş sahibi olur.böyle kalırsa 2 milyon işsiz artmış olur
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol afyondur .Milyon dolarlar boşa harcanıyor ve faturayı yine milleti ödüyor. Borcunu ödeyemeyen kulüp kapatılsın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle