Trabzonspor üç büyüklere fark attı!

Trabzonspor bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği 28 kişilik takım kadrosunda altyapısından tam 10 oyuncuya yer vererek Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a büyük fark attı.

Trabzonspor üç büyüklere fark attı!
Trabzonspor üç büyüklere fark attı!
GİRİŞ 15.09.2018 11:55 GÜNCELLEME 15.09.2018 21:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 2018-2019 sezonu için takımlar, kadrolarını Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Yabancı sayısı ve altyapının sıkça tartışıldığı bu dönemde Trabzonspor, bildirdiği 28 kişilik kadrosuyla dikkat çekti. Bordo-mavililer, yeni sezonda 13 yabancı ismin yanı sıra, altyapıdan 10 futbolcuyu listesine yazdı. 

 

 

Son dönemde Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi önemli genç isimleri altyapısından Türk futboluna kazandıran Fırtına, üç büyüklere de fark attı.

Trabzonspor'un 10 altyapı oyuncusu bildirimine karşılık, Galatasaray 8 altyapıdan yetişmiş oyuncu ile 12 yabancı bildirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise 4 altyapı kökenli futbolcunun haricinde 14'er yabancı oyuncuyu 28 kişilik lig kadrosuna yazdı.

YORUMLAR 13
  • Ofli 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama kıskanması kar şuanda alt yapısından Abdülkadir Yusuf Uğurcan çakır Abdülkadir oarmajt Batuhan Mustafa Akbaş hepsi oynuyor
    Cevapla
  • siyasetsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmışta sonuç elde var gene sıfır. alt yapısı iyi anladık kadroya bakalım onbire kaç alt yapıdan gelen var şu anda iki tane omlarıda daha pişmeden para için satmanın derdinde değiller mi ? elin gavuru ucuz diye kendi çocuklarımızın önünü kesiyor onların umutlarını yıkıyoruz. oysa 2. veya 1. ligde oynayan oyuncu kalitesi ile buralarda oynayanlar arasında sanıldığı kadar kalite farkı İnan’ın yok tek sorun menejer veya dayı meselesi.
    Cevapla
  • aydiin 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir habercilik olmuş.keşke takımların bildirdiği listeyide buraya ekleseydiniz.
    Cevapla
  • Altyapı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş altyapıda
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle