Ersun Yanal: Daha nice kolbastılara

Trabzonspor-Karabükspor maçının ardından Ersun Yanal, flaş röportajda açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: Daha nice kolbastılara
Ersun Yanal: Daha nice kolbastılara
GİRİŞ 03.03.2017 22:48 GÜNCELLEME 03.03.2017 22:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Karabükspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Ersun Yanal'ın açıklamaları

"Yeni stadımızda taraftarla birlikte burası çok güzel bir futbol mabedi haline geldi. Taraftara teşekkür ediyorum. Onların desteğine çok ihtiyacımız var.

Biz oyun oynamaya çalışan, pozitif futbolu uygulamaya çalışan bir takımız. Ligin en iyi mücadele eden, en çok koşan takımlarından birine karşı oynadık. Deplasman karneleri iyi değil ama maçlara bakınca hepsi zorlu geçmiş. İlk yarıda 1 tane pozisyon verdik. Onun dışında pozisyon vermedik, pozisyonlar bulduk. Farka gidip, tempolu oynayıp daha kolay bir galibiyet alabilirdik.

Kolay değil sezon başından bu yana dengesizlikler yaşadık. Sezon başından bu yana çok yol kat ettik. Yeni stadımıza geçişte 7'de 0 mağlubiyetle iyi bir grafiğimiz var. Oyuncular her geçen gün kendilerine daha çok güvenecekler. İnişler çıkışlar olacaktır. Daha iyi oynayabilir miyiz, oynayabiliriz yüzde 100. Önümüzdeki sezon için stadı 40 bin kişiyle doldurmak ve şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Sanırım yavaş yavaş bunu yapıyoruz.

Galibiyet galibiyettir. Farklı oyunla, farklı skora gidecek güveni vermek, taraftara hissettirmek önemli. Oyuncularımın taktik disiplini iyi. Oyuncularımda bundan daha fazlası da var."

MAS'IN ARJANTİN MİLLİ TAKIMINA SEÇİLMESİ

"Mas zaten milli takıma seçiliyordu. Ne kadar önemli oyuncu olduğunu gösteriyor. Hızlı bir adaptasyon süreci yaşadı. Sanki 40 yıllık Trabzonlu gibi. Bizim takımımız da milli takımlarda oyuncu sayısı fazla. Gidebileceklerin sayısı da fazla. Mas'ın Arjantin Milli Takımı'nda bizi temsil ediyor olması ayrıyeten Trabzonspor için gururdur.

Nice kolbastılara diyorum."

YORUMLAR 3
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzona yattara gibi efsane oyuncu lazim, lazlari costuracak bir zenci oyuncu olmasi lazim
    Cevapla
  • Mustafa Kral 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor da golcü yok acilen golcü bakmaları lazım çok daha iyi olacağını düşünüyorum
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum fatih tekke gibi bir golcü çıkartırız inşallah
    Cevapla