Süper Lig'de büyük kriz! Şaka gibi ama gerçek

Konyaspor, Trabzonspor maçında misafir takım taraftarı için bilet fiyatlarını 900 TL olarak belirledi.

Süper Lig'de büyük kriz! Şaka gibi ama gerçek
Süper Lig'de büyük kriz! Şaka gibi ama gerçek
GİRİŞ 24.02.2017 12:30 GÜNCELLEME 25.02.2017 09:36
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Konyaspor, Trabzonspor maçı öncesinde rakip takım taraftarlarına ayrılan biletlerin fiyatları olay yarattı. PFDK'dan ceza alan ve seyircisiz oynayacak olan Konyaspor, Trabzonspor taraftarına 900 TL bilet fiyatı belirledi.

Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "PFDK'nın kararı sonrası taraftarlarımızın cezalı olduğu için giremeyeceği karşılaşma için misafir kulübe uygulanacak bilet fiyatı 900 TL olarak belirlendi" denildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ila Paris Saint Germain arasında Nou Camp'ta oynanacak 4-0'ın tarihi rövanşı öncesinde bilet fiyatları 389 TL'den başlarken, Konyaspor'un 900 TL kararı çarpıcı bir gelişme olarak gündem yarattı.

Konyaspor yönetiminin, Trabzonsporlu taraftarlara uyguladığı 900 TL'Lik fiyat, sosyal medyada bordo-mavililerin tepkisine yol açtı. Ayrıca 900 TL'Lik bilet fiyatı belirleyen Konyaspor, TFF'den ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesine göre fahiş fiyat uygulayan kulüplere 100 bin TL para cezası veriyor. Konyaspor'un Trabzonspor'a 900 TL bilet fiyatı belirlemesinin ardından Konyaspor'un PFDK'ya sevk edilmesi bekleniyor.

Trabzonspor’dan 900 TL’lik bilet tepkisi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, Konyaspor maçı biletlerinin bordo-mavili taraftarlara 900 TL olmasına tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor, yarın saat 19.00’da Atiker Konyaspor’a konuk olacak. Konyaspor mücadeleye saha kapama cezası nedeniyle seyircisiz çıkacakken, yeşil-beyazlı yönetim Trabzonspor taraftarlarının maç biletlerinin 900 TL’den satılacağını duyurdu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, bordo-mavili taraftarlar için uygulanan bilet ücretini değerlendirerek, "Konyaspor yönetiminin TFF’ye tepki amacıyla Trabzonspor taraftarlarına 900 TL bilet fiyatı uygulaması sportmenliğe ve centilmenliğe yakışmamaktadır. Kamuoyu çok iyi biliyor ki, TFF kurumlarının verdiği cezalardan en çok canı yanan Trabzonspor’dur. Protestonun nasıl yapılacağını gösterdik. 11 bin 500 taraftarımızın cezalı olmasına rağmen 21 bin taraftarımızı kampanya yaparak tribünde ağırladık. Konyaspor bizim dost bildiğimiz bir Anadolu kulübüdür. Böyle bir karar almasını yakıştıramadım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 62
  • Pöh 7 yıl önce Şikayet Et
    90 liradır o. Yanlış yazmışlardır. Barcelona-Real Madrid maçı bile o fiyat değildir.
    Cevapla
  • Herkeshaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    İki kader arkadaşı anadolu takımını birbirine düşürmeden bu sorun biter inşallah. :-(
    Cevapla
  • Para 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet yazık düşünen yok
    Cevapla
  • sivaslım 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmislar ceza verirlerse oyle olur
    Cevapla
  • ecdad 7 yıl önce Şikayet Et
    sayin uslu, ts konya macinda, ilk 500 konya taraftarindan ucret almayiniz. anadolu takimi olmak onurdur. konya ne olursan ol yine gel...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle