Ersun Yanal'dan flaş Eto'o sözleri!

Trabzonspor'un teknik patronu Ersun Yanal, Fenerbahçe maçı ve transferler ile ilgili konuştu.

GİRİŞ 26.12.2016 23:34 GÜNCELLEME 27.12.2016 10:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye 3-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonuna ve basına karşı açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal'ın açıklamaları...

"Kırılma anı, o dakikaya kadar hem oyunu kontrol etmek hem de oynamak adına bariz bir üstünlüğümüz vardı. 90 dakika 11 kişi oynayıp forse etmek, Fenerbahçe'ye karşı önemliydi bizim için. Bence kırılma anı, penaltı, 10 kişi kalmak, geriye düşmek evet ama 2-0'dan sonraki dengeleri içeride toplamak oldukça zor.

Hücum enstrümanı olarak farklı bir takımız, hızlı hücum yapmak için etkili olacak oyunculardan birini kaybettik, diğer oyuncumuzun performansı düştü. Önde iyi hücum yapacak oyuncumuz kalmadı. 10 kişi rakibe karşı skoru verdik."

"SAĞDUYU GALİP GELDİ!"

"Bir önemli konu, shada maç bitiminden sonra Fenerbahçe ile yaşananların yaşanmaması. Sağduyunun galip gelmesi. Taraftarın skorla ve oyunla ilgili yorumu vardı, bu da normal ölçülerdeydi. Bundan sonra oynayacağımız ikinci dönem başlayacak."

SAMUEL ETO'O BİTTİ Mİ?

"Samuel Eto'o'nun bittiğini söyleyemem. Hiçbir oyuncuyu transfer ettik diyemem şu an."

YORUMLAR 3
  • Karadenizli 7 yıl önce Şikayet Et
    ya hocamısın nesin bilmem ama artık düşün Trabzonsporun yakasından yediniz bitirdiniz takımı illa küme düşürmek mi istiyorsunuz hala bu rezaleti görmeyecek kadar duyarsızmısınız azıcık onurunuz varsa bırakın gidin daha fazla zarar vermeyin bu takıma
    Cevapla
  • hüseyin öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonu yediniz bitirdiniz.Sanal fb düşmanlığı ile beslenen yöneticiler,ütopik ruhlu teknik adamlar koskoca Trabzonspor u yediniz bitirdiniz.
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    lan bu ne rahatlık arkadaş sanki yenen tarafın teknik adamı pes doğrusu...
    Cevapla