Transfer döneminin en büyük sürprizi!

Trabzonspor, ara transfer mevsiminin en önemli sürprizlerinden birini gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer, Bosingwa'yı geri getirdi.

Transfer döneminin en büyük sürprizi!
Transfer döneminin en büyük sürprizi!
GİRİŞ 28.01.2016 15:52 GÜNCELLEME 28.01.2016 15:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ara transfer mevsiminin son günlerinde Trabzonspor'da çok haraketli saatler yaşanıyor. Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane Mbia ile yollarını ayıran Karadeniz ekibi, eski yıldızı Jose Bosingwa'yı ise geri getirme kararı aldı.

Bordo-Mavililer, Portekizli savunma oyuncusu ile görüşüp, yıllık 2 milyon Euro olan daha önceki kontratını değiştirdi. Yeni sözleşmeye göre Bosingwa, Trabzon'dan sezonluk 1 milyon 250 bin Euro alacak.

3 haftaya hazır

Çapraz bağ sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Bosingwa'nın 3 hafta içerisinde tamamen hazır olacağı ve oynayabilecek duruma geleceği öğrenildi.

Portekizli yıldızın, birkaç gün içerisinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Başkan Twitter'dan sormuştu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta 62 bin 600 takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından transfer anketi yapmış ve "TS'de keşke devam etseydi diyeceğimiz oyuncu sizce hangisidir." diye sormuştu. Medjani, Bosingwa, ikisi ve hiçbiri şıklarının olduğu ankette en çok "ikisi" oy almıştı. Şimdi taraftarların en büyük merakı ise Bosingwa'dan sonra Medjani'nin de takıma geri dönme ihtimali...

YORUMLAR 2
  • Emrah 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 'de futbol bitmiş... Neden gönderdin neden aldın ? .. ŞİKE.. Borç .. EUVROPA Yaşlılar kulübü..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    adam parasını alamadığı için gitti ve ilerisi için profesyonel bir görev verileceği için tekrar anlaştı keşke her yaşlı oyuncu bosingwa kadar oynasa
    Cevapla