Trabzonspor’da adaylar bir araya geldi

İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta, sabah kahvaltısında bir araya geldi.

GİRİŞ 04.12.2015 11:46 GÜNCELLEME 04.12.2015 12:45

Trabzonspor’da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta, bir araya gelerek dostluk mesajı verdiler.

Trabzonspor başkan adayları Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldi. Buluşmaya ev sahipliği yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve organizasyonu sağlayan Şükrü Kuleyn ilk olarak başkan adayları Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu’nu idari binada karşıladı. Daha sonra tesislerin içinde bulunan restorana geçen başkan adayları burada kahvaltı yaptı.

HACIOSMANOĞLU: "TEK SEVDAMIZ TRABZONSPOR’UN BAŞARILI OLMASI"

Kahvaltıda ilk olarak konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan adaylarına teşekkür ettiğini belirterek, "Trabzon’un ne kadar medeni şehir olduğunu dünyaya gösterelim. Ben başkan adaylarına teşekkür ediyorum. Hem Muharrem Bey’e hem de Celil Bey’e. Bizim derdimiz Trabzonspor. Sevdamız Trabzonspor. Bizim koltuk sevdamız yok, tek sevdamız Trabzonspor’un başarılı olması. Trabzonspor’u hangi başkan adayı özlenen başarılara götürecekse Allah ona nasip etsin. Ben 2 senedir başkanlık yapıyorum. Başkan olmak ayrı bir şey, başkan olduktan sonra yönetmek ayrı bir şey. Galatasaray maçından sonra bizim nezdimizde Trabzonspor’a yapılan operasyonları dünya gördü. Kongrenin dostluk havasında geçmesini ve kongre bittikten sonra da pazartesi günü aynı şekilde üçümüz birlikte Trabzonspor’un maçını seyredelim” dedi.

USTA: "SPOR TÜM DÜNYADA DOSTLUKLARIN ARACIDIR"

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta ise Trabzon’un futbolun başkenti olduğunu hatırlatarak, "Burası Trabzonspor, biz buraya futbolun, sporun başkenti diyoruz. Bu başkentten çok iyi dostluk mesajı vermemiz gerekiyor. Spor tüm dünyada dostlukların aracıdır. Trabzonspor’da gelinen şu veya bu bu şekilde ortaya çıkan tablo var. Bu tablo herkesi üzüyor. Biz bugün bütün Türkiye’ye ve Trabzonspor camiasına mesaj vermek istedik. Trabzonspor’da hiçbir zaman kırıcı olmadan, dostluklar içinde geçmesi gereken süreci yaşadık. Trabzonspor Başkanı, bizim başkanımız. Bundan sonra gelecek olanlar için de aynı şey geçerli. Her hangi bir aday seçime girsin veya kazansın var olan dostluklar sürmeli. Güzel bir kongreye gidiyoruz. Hafta sonu yapacağız. Orada bir tek insanımızın rencide olmayacağı güzel bir kongre geçirmeliyiz. Trabzonspor bu, medeniyet, dostluk bu. Mesajını vermemiz gerek. Dün bu olay ortaya çıktığında bu görüntünün herkesin önüne açacağına bende inandım. Tabi ki bu seçim, 3 kişiden biri kazanacak. Yine Trabzonspor için var olacağız. Yine koşmaya devam edeceğiz. Sıkıntıları kucaklamaya devam edeceğiz. Herkese bu seçimde başarılar diliyorum” diye konuştu.

HEKİMOĞLU: "BİZİM ÖZLEDİĞİMİZ TABLOYDU"

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu da, “Aslında ben akşam yemeği için öneride bulunmuştum. Ancak akşamları programlar olduğu için bu şekilde sabah kahvaltısında buluştuk. Bizim özlediğimiz tabloydu. Türkiye çapında imajımızda kavga eden görüntü var ama biz hep konuşuyoruz. Bazıları basına yansımıyor. Aslında içerde kavga yok, dışarı öyle bir yansıması var. İnşallah kongreden sonra Trabzonspor’un bayrağını el ele hep beraber yukarı taşımak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.