Trabzonspor'a Marko Marin'den kara haber!

Başakşehir maçında Teknik Direktör Şota Arveladze'nin kaleden başlayarak takımda büyük bir revizyon uygulayacağı belirtildi.

Trabzonspor'a Marko Marin'den kara haber!
Trabzonspor'a Marko Marin'den kara haber!
GİRİŞ 03.11.2015 13:50 GÜNCELLEME 03.11.2015 13:50

Trabzonspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Şota Arveladze yönetimindeki antrenmana sakatlığı süren Marko Marin çıkmadı. 

Marin'in bu sabah yeniden kontrol için hastaneye götürüldüğü ve bu hafta forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Bordo-mavililerde ayrıca sakatlıktan yeni kurtulan Kevin Constant da fizyoterapist eşliğinde takından ayrı çalıştı.

BÜYÜK REVİZYON

Isınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçta Teknik Direktör Şota Arveladze, Medipol Başakşehir maçında sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'i denedi. Bordo-mavililerin son Gaziantepspor maçına çıkan kadrosundan tam 6 ismin farklı olması dikkat çekti. Kalede formsuz bir görüntü veren Esteban'ın yerine Onur, sağda cezası biten Cavanda, solda sakat Constant'ın yerine Alper forma giydi. Sakatlıktan yeni çıkan Mbia'yı yedek takımda deneyen Gürcü teknik adam, bu oyuncunun yerine Medjani'ye görev verdi. 

Mehmet Ekici de uzun süre sonra yeniden ilk 11'de görev alacağı maç öncesindeki çift kalede oldukça hırslı gözüktü, gol de attı. Bu arada forvette son iki maçtır göre yapan Deniz Yılmaz'ın, bu hafta yerine Cardozo'ya bırakacağı belirtildi. Cardozo da antrenmandaki hırsıyla dikkat çekti. Şota Arveladze, Paraguaylı golcüyle antrenman öncesinde de bir süre görüşerek moral verdi.

YENİ 11

Trabzonspor'da antrenmanda denenen 11'de kalede Onur yer alırken, defans bloğu Cavanda, Aykut, Douglas ve Alper'den oluştu. Ön liberoda Medjani - Okay ikilisi görev yaptı. Orta sahada Özer, Mehmet Ekici, Erkan Zengin oynarken, tek forvet olarak da Cardozo mücadele etti. Teknik Direktör Şota Arveladze'nin, Medipol Başakşehir maçına en fazla bir değişiklikle bu kadroyu çıkarmayı planladığı belirtildi.