'Acil TS-RH pozitif kana ihtiyaç var!'

Trabzon'daki yerel gazeteler, Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından Şota Arveladze'nin koltuğunun sallantıya girdiğine ileri sürdü.

'Acil TS-RH pozitif kana ihtiyaç var!'
'Acil TS-RH pozitif kana ihtiyaç var!'
GİRİŞ 27.09.2015 14:56 GÜNCELLEME 27.09.2015 15:15

Sezonun ilk maçlarındaki başarılı sonuçlarla taraftarlarını bir anda şampiyonluk havasına sokan Trabzonspor'da, son iki maçta alınan iki yenilginin şoku yaşanıyor. Eleştiri okları Teknik Direktör Shota Arveladze'ye yönelirken, yenilginin yanı sıra ortaya konulan silik futbol da büyük tepki aldı. 

Osmanlıspor karşısında pozisyon bile üretmekte zorlanan, kalesinde bir çok gol tehlikesi yaşayan bordo mavililerde maçın ardından en büyük eleştiriyi Teknik Direktör Shota Arveladze aldı. Takımın sahada adeta yürüdüğü ve kazanmak adına hiçbir şey ortaya koyamadığı vurgulanırken, Gürcü teknik adam elindeki kadroyu verimli kullanamamakla eleştirildi. 

"KAMYON ÇARPMIŞA DÖNDÜK" 

Karadeniz Gazetesi, "Kamyon çarpmışa döndü. Bayramda acı bilanço. Acil TS-RH pozitif kana ihtiyaç vardır. Bordo mavlililerin 'yoklar'ı oynadığı maçta Ankara ekibi 10 kişi ile galibiyete rahat uzandı. Trabzonspor futboluyla hayal kırıklığı yarattı" ifadelerini kullandı. 

Kuzey Ekspres Gazetesi, "3'la iyi kurtulduk. Trabzonspor 45 dakika 10 kişi oynayan Osmanlıspor karşısında ezildi. Kötü futbol, rezalet" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu. 

"AKÇAY OSMANLI TOKADINI YAPIŞTIRDI" 

İlkhaber Gazetesi, "Trabzon'u milyonluk transferler de, selfie çekmek de kurtaramadı. Akçay Osmanlı tokadını yapıştırdı. Galatasaray maçındaki yanlış oyuncu tercihleri ve yaptığı değişikliklerle yenilginin zeminin hazırlayan Şota Arveladze, Osmanlı yenilgisinin de baş mimarı oldu" ifadeleriyle Şota Arveladze'yi eleştirdi. Günebakış Gazetesi, "Trabzonspor'a Osmanlı tokadı. Bordo mavililer 45 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında resmen dağıldı" dedi. 

"ŞOTA SALLANDI" 

Taka Gazetesi, "Şota sallandı" başlığının spotlarında, "Cavanda oynamadı, Mbia döküldü, Onur geleni kabul etti. Trabzonspor bayram öncesi Galatasaray'a, bayramda ise Osmanlı'ya boyun eğdi. Başı da sonu da acı" ifadelerini kullandı. Son Nokta Gazetesi ise, "Sahi bu Trabzon mu? 10 kişilik Osmanlı'ya esir düştük. Nakavt olduk. Trabzon'a Osmanlı tokadı" ifadesini kullandı.