Trabzonspor'dan karara ilk tepki!

Yargıtay'ın "şike davası" kararlarını açıklaması üzerine Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Aslan açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan karara ilk tepki!
Trabzonspor'dan karara ilk tepki!
GİRİŞ 17.01.2014 17:33 GÜNCELLEME 18.01.2014 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin vermiş olduğu kararlarla ilgili olarak yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde toplanıp bir değerlendirme yapacak" dedi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili vermiş olduğu kararla ilgili henüz bir açıklama yapmayacaklarını ifade etti.

Trabzonspor Yönetim Kurulunun konuyu görüşeceğini belirten Aslan, "Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin vermiş olduğu kararlarla ilgili olarak yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde toplanıp bir değerlendirme yapacak" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    cesur malatyalı kardeşim.... tepki sadece olumsuz mu olmalı... işte yazıdaki tepki ''Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin vermiş olduğu kararlarla ilgili olarak yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde toplanıp bir değerlendirme yapacak" dedi.''
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    yazılan satırlarda tepki göremedim. acaba aynı dilimi kullanıyoruz diye sorasım geldi
    Cevapla