Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan 'gasp' çıkışı: 'Merak etmeyin'
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, uzatma dakikalarında yedikleri golle kaybettikleri Galatasaray maçının ardından takımının kimseye diz çökemeyeceğini söyledi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 14 maçlık namağlup serisinin ardından Galatasaray deplasmanında uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
Maçın son anlarında Samsunspor lehine verilmeyen penaltı pozisyonundan sonra geç saatlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Yıldırım, duruma tepki gösterdi.

"TÜRK FUTBOLUNUN KARA GÜNÜ"
Hakem kararları ile maçın skoruna etki edildiğini vurgulayan Yıldırım, "Tüm Türkiye'nin gözleri önünde, skoru ve emeği direkt etkileyecek olan son dakika penaltısını vermeyenler ve o pozisyonu VAR odasında görmek istemeyenler, sadece Samsunspor'umuzun hakkını değil, Türk futbolunun adaletini de gasp etmiştir. Bu 5 Aralık Cuma günü Türk futbolunun kara bir günü olarak tarihe geçmiştir. Biz Samsunspor olarak bu açık haksızlık karşısında susmayacağız! Bu kararın arkasındaki tüm sorumluların hesap vermesi için elimizden gelen en sert tepkiyi vereceğiz. Büyük Samsunspor taraftarı merak etmeyin, bu kirli oyuna en güzel cevabı, birlikte daha sıkı kenetlenerek ve gelecek maçlarda zaferler kazanarak vereceğiz. Birlikte başaracağız ve birlikte yükseleceğiz! Unutmayın, Samsunspor asla kimseye diz çökmez ve çökmeyecektir" dedi.
-
Recai 51 dakika önce Şikayet EtNe sevdiğin belli ne sevmediğin diye bir şarkımız var ya onun gibi seninde ne sevindiğin belli ne sevinmediğin . Penaltı verilmediğine Dışından ağlayıp içinden güler gibisin.Beğen
-
Anadolu 1 saat önce Şikayet Etsayın başkan sizin gibi takımların şampiyonluğa oynaması doğrumü göya büyükler diye bahsedilen takımlar varken asla olmaz o büyükler denilen takımlar bizlerin gözün küçülmüş takımlar artık zevk almıyoruz onların maçlarındanBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etaslında içinden seviniyor, ne de olsa GS'lı !Beğen Toplam 2 beğeni
-
Menderes 1 saat önce Şikayet Etyorumcuları okuyorum herkez tuttuğu takıma göre yorum yapıyor aynı eski hakemler gibi,.Gerçek olan mesafenin yakınlığı ve kolun,top çarptıktan sonra açılması...Kısaca PENALTIYLA İLGİSİ YOK...Beğen Toplam 1 beğeni
-
Hasan 1 saat önce Şikayet EtBu ne diyo, bir garip SovmenBeğen