Hatayspor'a Bashiru piyangosu! Bedelsiz gelmişti...

İtalyan ekibi Lazio, sezon başında Hatayspor'dan 2 milyon Euro'ya kiraladığı Dele-Bashiru'nun 3.5 milyon Euro'luk opsiyonunu kullandı.

GİRİŞ 17.03.2025 14:43 GÜNCELLEME 17.03.2025 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SS Lazio, sezon başında Atakaş Hatayspor'dan satın alma opsiyonlu kiraladığı Fisayo Dele-Bashiru'yu takımda tutma kararı aldı.

Kiralama ücretine 2 milyon Euro ödeyen Lazio, 24 yaşındaki Nijeryalı orta sahanın 3.45 milyon Euro'luk opsiyonunu da kullandı.



5.5 MİLYON EURO KAR

Hatayspor, 2023-24 sezonun yaz transfer döneminde  o zaman takımın teknik direktörü olan Volkan Demirel'in çabaları sonucu Sheffield Wednesday'dan bedelsiz transfer ettiği Dele-Bashiru için toplamda 5.5 milyon Euro kar elde etmiş oldu.

Nijeryalı oyuncunun Lazio'yla olan sözleşmesi 2028 yazına kadar sürecek.

Dele-Bashiru, bu sezon Lazio formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 24 maçta 5 gol attı ve 2 asist yaptı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • malatya balabanlı 3 saat önce Şikayet Et
    Kaliteli genç oyuncu alın işte böyle satın zor şey değil yeterki bilşnçli transfer yapılsın . Ysşlı işi bitmişlere tonlarca para ödüyoruz yazık
    Cevapla