Adana Demirspor ve Murat Sancak PFDK'ye sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Adana Demirspor ve başkanı Murat Sancak'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Adana Demirspor ve başkanı Murat Sancak'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
TFF'nin sitesinde yer alan açıklamada, Galatasaray mücadelesinde başlamış müsabakayı terk etmeleri gerekçesiyle Adana Demirspor'un PFDK'ye gönderildiği belirtildi. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın da aynı müsabakadaki sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesiyle tedbirli olarak disipline yollandığı aktarıldı.
Beşiktaş ve Bellona Kayserispor'un çirkin ve kötü tezahürat, Corendon Alanyaspor'un ise saha olayları sebebiyle kurula sevk edildiği kaydedildi.
TÜMOSAN Konyaspor, çirkin ve kötü tezahürat ile futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar nedeniyle sevk edilirken, kulüp başkanı Ömer Korkmaz'ın futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar gerekçesiyle tedbirsiz olarak disipline gönderildiği ifade edildi.
Ayrıca Konyaspor futbolcusu Emmanuel Boateng'in kural dışı hareket sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği bildirildi.
Net Global Sivasspor, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları gerekçesiyle sevk edilirken, Kasımpaşa Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın da sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle tedbirli olarak disipline yollandığı belirtildi.
-
Ali Veli 2 ay önce Şikayet EtAdam gibi TFF ve MHK yi yönetemiyorlar. Ofsayt sistemini bile yanlış kullanıyorlar. Sonra adamlar HAKLI serzenişte bulundular diye PFDK ya sevk ediyorlar. Siz işinizi düzgün yapsanız, bu kadar insan konuşmaz, itiraz etmez. Demek ki bir yerde bir yanlış var. Futbol da her zaman hak eden kazanmıyor. Ama siz oyunu da adaletli bir şekilde yönetmeyince işin boyutu farklı noktalara geliyor.Beğen
-
Misafir 2 ay önce Şikayet EtYa bu işte başroldeki oyuncu ve hakemler onlara ceza yokmuBeğen
-
Misafir 2 ay önce Şikayet EtMertens??????Beğen Toplam 1 beğeni
-
Konyalı 2 ay önce Şikayet EtDoğru konuşanı sevk ediliyor Bu TFF nereye sevk edilecek acabaBeğen Toplam 2 beğeni
-
turgut doman 2 ay önce Şikayet Etbu mortensen denen emek hırsızına ceza yok mu? emek hırsızlarına ceza verilsin. gs nin hepsi emek hırsızı. hırsız gs...Beğen Toplam 2 beğeni