Göztepe'ye büyük şok! Romulo'nun sakatlığı açıklandı
Göztepe'de, Alanyaspor maçında sakatlanan Romulo'nun 1 aya yakın sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Süper Lig'de üst üste Fenerbahçe ve Alanyaspor maçlarını kaybeden Göztepe, bir kez daha sakatlık kabusu ile karşı karşıya kaldı. Sarı-kırmızılılarda Alanyaspor müsabakasında sakatlanan stoper Koray Günter, Brezilyalı golcüler Juan ve Romulo'nun durumları netlik kazandı. Maçın 24'üncü dakikasında yerini Ogün Bayrak'a bırakan Koray'ın sahalardan 2 ile 3 hafta uzak kalacağı bildirilirken, Juan ve Romulo'nun ise iyileşmesinin 4 haftayı bulacağı kaydedildi.
ROMULO 1 AY YOK!
Arka adalesinden sakatlanan Romulo, 46'ncı dakikada yerini Emersonn'a bıraktı. Alanyaspor maçında penaltı kaçıran Juan 90 dakikayı çıkarsa da stattan sakat ayrıldı. Özellikle Juan ve Romulo'dan 1 ay aya yakın faydalanamayacak Göztepe'nin elinde yeni iyileşen Kubilay Kanatsızkuş ve Emersonn bulunuyor. Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli sınavlar verecek Göz-Göz'de forvete kesin olarak takviye yapılacağı öğrenildi.
-
bjkli 5 ay önce Şikayet Etcome to bjk ... 1 milyon sana 1 milyon kulübüne...Beğen
-
Murat 5 ay önce Şikayet EtGs maci vardir ondandirBeğen Toplam 1 beğeni
-
yahya 5 ay önce Şikayet Etyok bu ilahi adalet fener maçında ilk yarı süper oyna 2. yarı saklan, devre arası ne olduysa artık...Beğen
-
yusuf 5 ay önce Şikayet Etiyiler hep sevilirBeğen
-
malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet EtRamulo abartıldı , devwmlılığı yokBeğen
-
Misafir 5 ay önce Şikayet Etnazar deydi cocugaBeğen